Meisje van Plezier seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Na het ongekende succes van seizoen 1 wachten de fans met smart op een tweede deel van Meisje van Plezier. Het tweede seizoen van Meisje van Plezier kunnen we op Videoland verwachten vanaf 17 oktober 2019. Kijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Meisje van Plezier S2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Meisje van Plezier over?

Meisje van Plezier volgt huisvrouw Nadine, die na het vreemdgaan van haar man haar onafhankelijkheid hervindt door als highclass-escortgirl te beginnen. Voor de zorgzame, maar levenslustige Nadine heeft altijd alles in het teken van haar gezin gestaan. Achter de façade van afhankelijkheid schuilt echter een krachtige vrouw met een enorme levenshonger. Ze komt dan ook volledig tot bloei op het moment dat ze dacht dat ze het allerdiepst zou vallen.

Op IMDb wordt de serie Meisje van Plezier beoordeeld met een 7.3 uit 10.

Wanneer komt Meisje van Plezier seizoen 2 op Videoland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Meisje van Plezier seizoen 2 op Videoland? Vanaf 17 oktober 2019 zal het tweede seizoen online te zien zijn!

Komt er een Meisje van Plezier seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

YES! De komst van een derde deel van de serie is inmiddels officieel bevestigd. Meer over het nieuws, de trailer en de datum vind je op de pagina over Meisje van Plezier seizoen 3 op Videoland.

Welke teaser of trailer is er van Meisje van Plezier seizoen 2?

Kom hieronder alvast in de stemming met de trailer van Meisje van Plezier seizoen 2!


Wanneer komt Meisje van Plezier seizoen 2 op Videoland?

Vanaf 17 oktober 2019 zal Meisje van Plezier seizoen 2 op Videoland te zien zijn.Meisje van plezier seizoen 2 Videoland