Waar kun je ‘Meiden Die Rijden’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veertien vrouwen die vrachtwagenchauffeur zijn worden gevolgd in het programma Meiden Die Rijden. In maart 2024 was de populaire serie eindelijk terug op de buis. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of en waar dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Meiden Die Rijden’ online kijken?

Het vierde seizoen van Meiden Die Rijden wordt vanaf woensdag 20 maart uitgezonden. Zes weken lang kun je iedere woensdag een aflevering bekijken op NPO 3 op 21:20 uur. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Meiden Die Rijden bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook de eerdere seizoenen zijn nu te zien. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Meiden Die Rijden niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Meiden Die Rijden en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Meiden Die Rijden’

We volgen veertien vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden. De meiden rijden op trucks van zo’n 500 pk, doorkruisen soms heel Europa en slapen in hun cabines. Het zijn stoere meiden die zich staande houden in een wereld die door mannen wordt gedomineerd.

Streaming informatie over de serie

TitelMeiden Die Rijden
Jaar2021-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.