Waar kun je de film ‘M3GAN’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film M3GAN (2023) online kijken kunnen. In deze thriller van de maker van de Saw-, Insidious– en The Conjuring-reeksen sluit een meisje een vriendschap met een levensechte (en levensgevaarlijke) pop. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘M3GAN’ (2023) online kijken?

M3GAN is sinds januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar M3GAN bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 8 maart 2023 toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+M3GAN is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeM3GAN kwam op 23 juli 2023 naar SkyShowtime, waar je hem zonder aanvullende kosten kunt streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is M3GAN nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘M3GAN’ (2023)

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld.

Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

Streaming informatie over de film

TitelM3GAN
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurGerard Johnstone
CastAllison Williams, Ronny Chieng, Violet McGraw, Jen van Epps

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.