Zin in ‘The Meg 2’? Ook haaienfilm ‘Megalodon Rising’ is nu te streamen

Een week nadat The Meg 2: The Trench op het witte doek verscheen, is er ook een andere nieuwe haaienfilm te streamen. Op Pathé Thuis is vandaag de spannende film Megalodon Rising verschenen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Moordlustige haaien in ‘Megalodon Rising’

Sinds in 2018 The Meg met Jason Statham verscheen, is er één beest dat niet uit actievolle B-films weg te denken is: de megalodon. Dit gigantische waterroofdier is angstaanjagend, moordlustig en altijd klaar om voor flink wat bloedvergieten te zorgen.

Ook in Megalodon Rising worden de hoofdpersonen weer door de enge haaien geteisterd. Wanneer een paar megalodons ontdekt worden in de oceaan, worden er moderne oorlogsschepen op hen afgestuurd om ze voorgoed te vernietigen. Maar tegen de immense haaien maken zelfs de modernste schepen (en hun bestuurders) geen schijn van kans…

→ Liever The Meg nog eens zien? Bekijk de film direct op Pathé Thuis 🍿

Megalodon Rising - Official Trailer

‘Megalodon Rising’ staat nu op Pathé Thuis

Op donderdag 10 augustus heeft TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film Megalodon Rising aan het aanbod toegevoegd. Je kunt hem nu kopen én huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van de haaienfilm en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Wanneer het grootste waterroofdier uit de geschiedenis terugkeert, hebben de moderne oorlogsschepen die eropuit zijn gestuurd om het te vernietigen geen enkele kans.

TitelMegalodon Rising
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 20 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurBrian Nowak
CastTom Sizemore, Wynter Eddins, O’Shay Neal, Chris Grant Wenchell

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.