Mega Movie Weken zijn begonnen op Pathé Thuis: 100 films met verbluffende korting

Pathé Thuis houdt er wel van om te stunten met waanzinnige kortingsacties. Zo kwam de streamingdienst tijdens de lockdown groot in the nieuws met Pathé Trakteert en is nu besloten om met de Mega Movie Weken maar liefst 100 films aan te bieden tegen verbluffende korting. Tot en met 19 september 2021 kun je al deze gloednieuwe films, die vaak niet bij andere streamingdiensten te zien zijn, bekijken voor slechts €1,99 of €2,99.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Mega Movie Weken op Pathé Thuis tot en met 19 september 2021

“100 titels. Verbluffende korting. Start jouw Mega Movie Weken vandaag.” Met die slogan luidt Pathé Thuis een nieuwe topactie in. Op de actiepagina van de Mega Movie Weken vind je 100 films die tijdelijk flink afgeprijsd zijn. De actiekorting is zowel geldig voor kijkers die al een account hebben bij de streamingdienst als nieuwe liefhebbers die nog gratis een account aan willen maken.

Ze hebben bij de redactie zeker niet de minste films gekozen voor de actie. We zien Oscarwinnaars terug in het overzicht, veel recente films uit 2020 en 2021 en heel veel titels met bekende topacteurs. Alle films zijn voor €1,99 of €2,99 te streamen. Bekijk zelf het aanbod van de actie via de rode knop hierboven of lees verder om een paar van onze kijktips te checken.

Ontzettend veel gloednieuwe topfilms die niet op andere streamingdiensten met abonnement te zien zijn

Van veel volgers krijgen we te horen dat ze een heel pakket met abonnementen op streamingdiensten hebben, waaronder een lidmaatschap bij Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en Videoland. Hoe jammer is het dan als je een specifieke film wilt bekijken en die niet te zien is op één van je abonnementsdiensten?

Dit gebeurt vooral bij de nieuwere titels, omdat die vaak pas later bij de zogeheten SVOD-streamingdiensten als Netflix en Disney+ verschijnen. Daarvóór worden ze dikwijls aangeboden via TVOD-platforms als Pathé Thuis. Hoe lekker is het als je dan met flinke korting deze films toch nu al kunt bekijken?

Er zijn dan ook heel wat films in de Mega Movie Weken te vinden die niet op deze streamingdiensten te zien zijn, maar wel bij Pathé Thuis. Zo vinden we de angstaanjagende film Great White (2021) over overleven op een rubberbootje tussen mensetende haaien en de spannende thriller The Little Things (2021) met Denzel Washington en Rami Malek. Ook staat het kijkcijferkanon Wonder Woman 1984 (2020) online en kun je de familiefilm Roald Dahl’s The Witches (2020) streamen.

Daarbij zijn noemenswaardige titels Out of Death (2021) met al meerdere weken een vermelding in de Top 10 van populairste films, de roemruchte horrorfilm The Nun (2018), de keiharde actiefilm John Wick 3 – Parabellum (2019) en Christopher Nolan’s oorlogsblockbuster Dunkirk (2017).

Kijktips voor wie geen abonnement heeft op…

Amazon Prime Video: Wie een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft, kan onder andere kijken naar Christopher Nolan’s sci-fi film Tenet (2020) met John David Washington en Robert Pattinson, de geanimeerde familiefilm Trolls World Tour (2020) en de dubbele Oscarwinnaar Sound of Metal (2019). Deze films zijn voor de niet-abonnees van Prime Video gelukkig elders te zien: met flinke korting op Pathé Thuis tijdens de Mega Movie Weken.

Film1: Ook bij Film1 zijn een paar (voor SVOD-diensten) exclusieve films te streamen, die nu in de Mega Movie Weken bij Pathé Thuis vallen. Zo kun je de hilarische film Superbad (2007) met Jonah Hill nu bekijken, maar zijn ook de oorlogsfilm Midway (2019) en de Oscar-winnende film Bombshell (2019) opgenomen in de actie.

Videoland: Verder kun je met een Videoland-abonnement kijken naar de bloedhete film Onze Jongens in Miami (2019) met Jim Bakkum en Escape From Pretoria (2020) met Daniel Radcliffe. Je raadt het al: nu met korting te zien op Pathé Thuis tijdens de Mega Movie Weken.