Haaienfilm ‘Meg 2: The Trench’ met Jason Statham is nu te huur op Pathé Thuis

Jason Statham knokt met gigantische haaien in Meg 2: The Trench. Eerder zagen we hem dat natuurlijk ook al doen in The Meg, maar ben je benieuwd hoe het hem deze keer vergaat? De tweede film over de megalodons is nu te huur bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Jason Statham knokt met megalodons in ‘Meg 2: The Trench’

Het onderzoeksteam uit The Meg komt weer samen om de diepten van de oceaan te verkennen. Een meedogenloos mijnbouwbedrijf heeft het hier echter op de grondstoffen gemunt en brengt hun expeditie in gevaar. En dan blijken er ook nog eens een aantal kolossale megalodons ontsnapt te zijn die op weg zijn naar een populair feesteiland.

Wie The Meg in 2018 gezien heeft, weet wat hij kan verwachten: gigantische haaien, een bikkelharde Jason Statham (Fast & Furious) en lekker veel actie. Statham wordt uiteraard weer bijgestaan door Cliff Curtis (Avatar: The Way of Water) en Page Kennedy (S.W.A.T.). Benieuwd hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘Meg 2: The Trench’ staat nu op Pathé Thuis

Pathé Thuis voegde de film op maandag 18 september toe als Premium-titel. Je kon hem huren of kopen vanaf €14,99. Sinds dinsdag 28 november is het ook mogelijk om Meg 2: The Trench te huren voor €4,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

→ Eerst het eerste deel zien? Bekijk direct The Meg op Pathé Thuis 🍿

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

De leiders van een onverschrokken onderzoeksteam verkennen de diepten van de oceaan. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen.

TitelMeg 2: The Trench
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurBen Wheatley
CastJason Statham, Wu Jing, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory, Cliff Curtis

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.