Jason Statham vecht met gigantische haaien in de spectaculaire trailer van ‘The Meg 2’

Jason Statham moet het in films normaal gesproken tegen gruwelijke seriemoordenaars en concurrerende bendes opnemen, maar hij draait zijn hand ook niet om voor monsterhaaien. Dit bewees hij in The Meg uit 2018 en gaan we in The Meg 2 ook weer ontdekken. Deze film verschijnt in augustus op het witte doek en wordt daarna op HBO Max verwacht. Nu kijk je alvast naar de eerste spectaculaire beelden in de officiële trailer.

Meerdere gruwelijke haaien in ‘Meg 2: The Trench’

Hoefde Jason Statham het als Jonas Taylor in The Meg maar tegen één haai op te nemen, deze keer komt het gevaar van meerdere kanten. Niet alleen zijn er meerdere levensgevaarlijke megalodons in de oceaan te vinden die ineens in groepen blijken te jagen, Jonas en zijn onderzoeksteam krijgen ook te maken met nietsontziende milieucriminelen en zijn hun leven absoluut niet meer zeker. Het belooft weer een bloedstollende strijd te worden.

Meg 2: The Trench verschijnt in Nederland op donderdag 3 augustus op het witte doek. Daarna komt de film als het goed is naar HBO Max, aangezien het een product is van Warner Bros. Pictures. Ook The Meg uit 2018 is nu op HBO Max te streamen.

→ Kun je niet wachten? Bekijk direct The Meg uit 2018 🦈

Meer informatie over de film

De leiders van een onverschrokken onderzoeksteam verkennen de diepten van de oceaan. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen.

TitelMeg 2: The Trench
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurBen Wheatley
CastJason Statham, Wu Jing, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory, Cliff Curtis

Synopsis en afbeelding: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.