HBO Max voegt ‘Meg 2: The Trench’ toe aan aanbod in Nederland

Ben jij helemaal klaar voor de volgende spectaculaire hitfilm uit de bioscoop die de stap naar streamingdiensten maakt? Mooi, want vanaf vandaag is Meg 2: The Trench te streamen voor alle abonnees van HBO Max in Nederland.

➝ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Tweede film uit reeks ‘Meg 2: The Trench’ staat sinds 29 september op HBO Max

Jason Statham knokt samen met de rest van zijn sterrencast met megalodons, een ‘duur’ woord voor extreem grote haaien, in de fonkelnieuwe film Meg 2: The Trench. Je kon hem vanaf vorige week ook al streamen via TVOD-diensten, maar vanaf vandaag is het dus ook mogelijk om als abonnee van de paarse videodienst zonder aanvullende kosten naar de hitfilm te kijken. Op vrijdag 29 september 2023 verscheen het vervolg op The Meg (2018) online bij HBO Max.

En je bent zeker niet de enige die daarnaar heeft uitgekeken. Inmiddels heeft de film al ruim 390 miljoen (!) dollar opgehaald in de box office wereldwijd, waarmee het op de dertiende plaats staat van populairste bioscooptitels dit jaar. Daarmee scoort hij aanzienlijk beter dan titels als Scream VI en Shazam! Fury of the Gods, maar blijft hij wel ruim achter toppers als Barbie en The Super Mario Bros. Movie.

Slechts 57 dagen na bioscooplancering al te streamen

De laatste tijd komen bioscoopfilms van Warner Bros. Pictures doorgaans ongeveer 60-70 dagen na première op het witte doek naar HBO Max. Bij extreem populaire films, zoals Barbie, kan dit wat langer duren. De minder grote titels, zoals House Party, lijken juist wat sneller naar je thuisbioscoop te komen. Meg 2: The Trench is met 57 dagen relatief snel, maar zit ook nog steeds dicht tegen het reguliere window van 60-70 dagen aan.

Meer nieuwe films en series op HBO Max in oktober 2023

Als je dacht dat dit de enige nieuwe toevoeging aan het aanbod van HBO Max was, dan heb je het goed mis. Maandelijks laten wij weten welke nieuwe films per maand op de streamingdienst verschijnen en binnenkort zal ook het overzicht van oktober 2023 daaraan toegevoegd worden. Inmiddels is onder andere al bekend dat het tweede seizoen van Our Flag Means Death (vanaf donderdag 5 oktober), het zevende seizoen van Rick and Morty (vanaf maandag 16 oktober) en het tweede seizoen van The Gilded Age (vanaf maandag 30 oktober) op de planning staan. We houden je via onze website, social media kanalen en natuurlijk via je mail op de hoogte van de laatste updates. Bekijk hieronder alvast de trailer van de haaienhitfilm.