Dit is de meest verhuurde film ooit bij Pathé Thuis

Pathé Thuis heeft onlangs bekendgemaakt wat de meest verhuurde film ooit bij de streamingdienst is. Dit deden ze via een bericht op hun Instagram. De onverwachte film die het vaakst door mensen thuis gehuurd werd, is… Fifty Shades Darker (2017)!

‘Fifty Shades Darker’ werd het vaakst verhuurd door Pathé Thuis

Pathé Thuis riep mensen door middel van onderstaande Instagram-post op om te raden wat hun meest verhuurde film ooit was. De winnaar kreeg een film cadeau. De meeste mensen reageerden met klassiekers als The Shawshank Redemption (1994), Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001) en Titanic (1997). Ook The Little Things (2021), een relatief nieuwe thriller met Denzel Washington, werd vaak genoemd. Dit is niet zo vreemd, want deze film stond op nummer 1 in de top 100 van populairste films van 2021 en was het afgelopen jaar dus wel de meest gestreamde film.

De meest verhuurde film aller tijden werd echter maar één keer genoemd en is ook niet zo’n voor de hand liggende keuze: het is het tweede deel in de Fifty Shades-reeks, Fifty Shades Darker. Deze film over Christian Grey (Jamie Dornan) en Anastasia Steele (Dakota Johnson) was dus blijkbaar populairder dan het eerste deel, al is dit eenvoudig te verklaren: het eerste deel is onder meer op bekende streamingdiensten als Netflix en Amazon Prime Video te bekijken. Ook het derde deel—Fifty Shades Freed (2018)—was een tijd op Netflix te zien. Voor Fifty Shades Darker kunnen mensen echter alleen op TVOD-diensten, waaronder hier op Pathé Thuis, terecht.

Op Pathé Thuis is bovendien een kwartier langere Extended Version te vinden van de film, die voor dezelfde prijs aangeboden wordt als de normale versie. Om de razendpopulaire filmreeks compleet te kunnen zien, moet je het tweede deel dus wel bij de streamingdienst kijken. Ook het derde deel is momenteel alleen op Pathé Thuis te zien, dus we verwachten dat deze ook erg populair is.

Andere populaire films bij Pathé Thuis

Ben je benieuwd naar de andere populaire films bij Pathé Thuis? Of wil je meer weten over het nieuwste aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of houd onze website en social media-kanalen in de gaten. Hier brengen we je niet alleen op de hoogte van alle nieuwe releases, maar laten we ook vaak weten wat de populairste titels van het moment zijn.

‘Fifty Shades Darker’: verhaal, informatie en trailer

Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

TitelFifty Shades Darker
SoortFilm
Jaar2017
TaalEngels
Duur1 uur en 53 minuten
CategorieDrama, Romantiek
IMDb4,5 uit 101.000 stemmen
RegisseurJames Foley
CastDakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Bella Heathcote, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.