Waar kun je ‘Meer Dan Verwacht’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In januari 2024 verscheen er een nieuw programma op de Nederlandse tv, Meer Dan Verwacht. We volgen hierin vier families die een drieling grootbrengen. De eerste afleveringen zijn inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Meer Dan Verwacht’ online kijken?

Meer Dan Verwacht wordt sinds maandag 15 januari iedere dag uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Meer Dan Verwacht bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je het eerste seizoen nu ook al compleet vooruitkijken bij de streamingdienst. En je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Meer Dan Verwacht niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Meer Dan Verwacht en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Meer Dan Verwacht’

Een inkijk in het zeer verrijkte, gezellige, chaotische, maar bij vlagen ook pittige bestaan van kersverse meerlinggezinnen.

Streaming informatie over de serie

TitelMeer Dan Verwacht
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.