Wanneer verschijnt seizoen twee van ‘Meer Dan Verwacht’ op tv?

Op maandag 15 januari 2024 ging het eerste seizoen van de serie Meer Dan Verwacht van start. In het programma volgen we vier gezinnen die een drieling grootbrengen. Twee lang konden we iedere werkdag voor de buis klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Het programma bleek een ware hit, waardoor een tweede seizoen niet uit kan blijven. Maar wanneer verschijnt seizoen twee van Meer Dan Verwacht op tv?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen 2 in de maak

Het eerste seizoen van Meer Dan Verwacht werd positief ontvangen door kijkers. Goed nieuws, want het populaire programma krijgt een tweede seizoen. Dit blijkt uit een oproep op Instagram van SkyhighTV. Zij zijn voor de nieuwe reeks afleveringen op zoek naar gezinnen met meerlingen. Hoewel er in het eerste seizoen alleen maar ouders met drielingen werden gevolgd, wordt er in het bericht ook gevraagd naar gezinnen met vier of zelfs vijflingen. In het eerste seizoen maakten we kennis met Mieke en Nick, Fahishta en Carlo, Nicole en Kevin en Tatiana. Of we deze gezinnen opnieuw zullen volgen is nog niet bekend.

Wanneer verschijnt seizoen 2 van ‘Meer Dan Verwacht’ op tv?

Maar wanneer kunnen we de eerste aflevering van het tweede seizoen verwachten? Het eerste seizoen verscheen in januari 2024 op tv. Omdat de producent nu op zoek is naar gezinnen, zal de tweede reeks naar alle waarschijnlijkheid ook rond januari 2025 verschijnen. Grote kans dat we dus iets minder dan een jaar moeten wachten op de nieuwe afleveringen. Wie weet wordt er in de komende maanden meer duidelijk over de gezinnen die we terug zullen zien in het tweede seizoen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over de serie

Een inkijk in het zeer verrijkte, gezellige, chaotische, maar bij vlagen ook pittige bestaan van kersverse meerlinggezinnen.

TitelMeer Dan Verwacht
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.