De Grinch begint te moorden in de horrorkomedie ‘The Mean One’ op Pathé Thuis

“You’re a Mean One, Mr. Grinch!” We kennen natuurlijk allemaal het verhaal van Mr. Grinch wel, die een hekel heeft aan kerst en het feest maar al te graag wil laten afschaffen. Maar het gemene groene wezen laat zich wel heel erg meeslepen in zijn kersthaat in de nieuwe horrorkomedie The Mean One—en dat heeft dodelijke gevolgen. Je bekijkt de film nu op Pathé Thuis.

De Grinch is moordlustig in ‘The Mean One’

De Grinch heeft een hekel aan kerstmis en alles wat daarmee te maken heeft. Dat zagen we al in eerdere films als How The Grinch Stole Christmas (2000) en The Grinch (2018). Maar nog nooit ging het groene wezen zo ver als in The Mean One (2023).

In deze horrorkomedie viert iedereen in een slaperig bergstadje de feestdagen altijd erg uitgebreid, zo ook Cindy You-Know-Who… tot haar ouders tijdens kerstmis op brute wijze worden gedood door een groen wezen in een rode outfit. Niemand gelooft haar als ze dit aan de autoriteiten vertelt. Als Cindy jaren later terugkeert en blijkt dat De Grinch opnieuw aanwezig is, besluit ze dat ze voor eens en voor altijd met hem moet afrekenen. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer. En een leuk weetje: fans van de Terrifier-films mogen deze horror zeker niet missen, want de acteur die Art the Clown vertolkt mag ook nu weer voor een bloedbad zorgen als De Grinch.

‘The Mean One’ staat nu op Pathé Thuis

Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je sinds donderdag 14 december terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je The Mean One kunt huren voor €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Mean One en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In een afgelegen stadje, dat je alleen kan zien als de sneeuwvlokken vallen, woont Cindy You-Know-Who. Ze viert ieder jaar met het hele stadje een uitbundig kerstfeest, tot haar ouders bruut worden vermoord door een groot en gemeen groen wezen in een rode kerst outfit. Na haar getuigenis, wordt ze voor gek verklaard door de autoriteiten en vlucht ze, ver weg van huis. Jaren later keert ze terug in de hoop het wezen te vinden en wraak te nemen voor de dood van haar ouders. Maar pas op Cindy, he’s a Mean One!

TitelThe Mean One
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Komedie
RegisseurSteven LaMorte
CastDavid Howard Thornton, Krystle Martin, Chase Mullins, Rachel Winfree, John Bigham, Amy Schumacher

Synopsis: MovieCompany

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.