Waar kun je de film ‘The Mean One’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Mean One (2023) online kijken kunnen. In deze horrorfilm heeft de Grinch een nóg grotere hekel aan Kerstmis… en begint hij te moorden. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Mean One’ (2023) online kijken?

The Mean One was in december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Mean One bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film onlangs aan het aanbod toegevoegd. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Mean One niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Mean One is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Mean One’ (2023)

In een afgelegen stadje, dat je alleen kan zien als de sneeuwvlokken vallen, woont Cindy You-Know-Who. Ze viert ieder jaar met het hele stadje een uitbundig kerstfeest, tot haar ouders bruut worden vermoord door een groot en gemeen groen wezen in een rode kerst outfit. Na haar getuigenis, wordt ze voor gek verklaard door de autoriteiten en vlucht ze, ver weg van huis. Jaren later keert ze terug in de hoop het wezen te vinden en wraak te nemen voor de dood van haar ouders. Maar pas op Cindy, he’s a Mean One!

Streaming informatie over de film

TitelThe Mean One
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Komedie
RegisseurSteven LaMorte
CastDavid Howard Thornton, Krystle Martin, Chase Mullins, Rachel Winfree, John Bigham, Amy Schumacher

Synopsis: MovieCompany

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.