Waar kun je de film ‘Mean Girls 2’ (2011) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Mean Girls 2’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2011 met een IMDb-score van 4.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Mean Girls 2’ uit 2011 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Mean Girls 2 is een titel uit het jaar 2011 in het genre ‘Komedie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 4.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis ➡️ Ga meteen naar Mean Girls 2 bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
❌ SkyShowtime Bij onze laatste check vonden we deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Dat is wel verrassend, omdat de film is gemaakt door Paramount Pictures. En die filmstudio valt onder de eigenaren van de streamingdienst. 👉 Ga meteen naar de officiële website van SkyShowtime en kijk of de film er inmiddels wél te zien is.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Viaplay Viaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
💿 Bol Je kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘Mean Girls 2’ bij Bol.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Mean Girls 2 kijken in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Mean Girls 2.

Gratis online kijken naar Mean Girls 2

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Mean Girls 2 bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Op de middelbare school stemt nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby’s rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen.

Titel Mean Girls 2
Jaar 2011
Soort Film
Categorie Komedie
IMDb-cijfer Gemiddeld 4.1 uit 10
Synopsis: Pathé Thuis