Me Before You uit 2016 was tijdens de update van 1 september 2019 nog op Ziggo Movies & Series te zien. Het is echter mogelijk dat de ondertussen is verwijderd.

Je vindt of Me Before You op dit moment nog op Ziggo Movies & Series te kijken is op de pagina met het volledige Ziggo Movies & Series aanbod. Is Me Before You op Ziggo Movies & Series te zien maar heb je geen abonnement? Bestel Me Before You dan!

 

Verhaal Me Before You

William was een levensgenieter totdat hij als gevolg van een verkeersongeluk verlamd raakte. Hij wil niet verder leven. Een jonge laag opgeleide vrouw afkomstig uit een arbeidersgezin, Louisa, wordt in dienst genomen om hem te verzorgen.

 

Me Before You (2016) op Ziggo Movies & Series

Titel: Me Before You
Jaar: 2016
Streamingdienst: Ziggo Movies & Series
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Ziggo Movies & Series: Kijken op Ziggo Movies & Series
On demand: Zoeken

Benieuwd of Me Before You ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar de op Streamwijzer via deze knop.