Staat of komt ‘Me Before You’ (2016) op Netflix?

In 2016 verscheen de film Me Before You, over een dorpsmeisje dat wordt ingehuurd om te zorgen voor een man die door een ongeluk gehandicapt geraakt is. Hoewel de film dus al een tijdje geleden verscheen, vragen veel mensen zich nog steeds af waar je hem kunt streamen. Staat of komt Me Before You op Netflix? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Me Before You’ op Netflix?

Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games) schitterden in 2016 samen in Me Before You. Het verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes, draait dus om een man die door een ongeluk verlamd raakt. Hij wil zijn leven beëindigen, maar dan komt zijn nieuwe verzorgster Louisa Clark in zijn leven.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de film bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘Me Before You’ online kijken?

Me Before You is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Me Before You bij Pathé Thuis. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Me Before You niet in het aanbod opgenomen.
✅ CANAL+➡️ Ga direct naar Me Before You bij CANAL+. De film is ook hier te streamen. En als je je voor het eerst aanmeldt, kijk je de eerste zeven dagen gratis.
⛔️ HBO MaxMe Before You is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van de film

De vrolijke Louisa heeft geen duidelijke richting in haar leven. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van de verlamde Will. Louisa is vastberaden om de cynische Will te overtuigen dat het leven wel nog zin heeft.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.