Netflix-serie over MMA-vechter McGregor deelt rake klappen uit: “Emotioneel en inspirerend”

Deze week verscheen de vierdelige documentaireserie McGregor Forever over, jawel, Conor McGregor online op Netflix. Een inspirerend en motiverend verhaal over ‘s werelds bekendste MMA-vechter, als we de reacties van kijkers mogen geloven. Alle vier de afleveringen zijn nu te zien.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Het onthullende verhaal achter MMA-vechter McGregor

In 2021 bevond Conor McGregor zich in één van de meest uitdagende periodes van zijn loopbaan. Hij had binnen één jaar drie grote gevechten op de planning staan, onder het toeziend oog van de wereld. Nu maakt de superster van de vechtwereld zich klaar om opnieuw de octagon in te stappen voor wat mogelijk het belangrijkste gevecht van zijn carrière is. Ondertussen biedt deze exclusieve serie een blik op zijn traject hiernaartoe en duikt hij in op de redenen waarom McGregor nog steeds de ruggengraat van de UFC vormt. Op woensdag 17 mei 2023 voegde Netflix de miniserie toe aan zijn aanbod.

Kijkers raken geïnspireerd door het verhaal van Conor McGregor

Hoewel de vier afleveringen pas net zijn uitgekomen, smullen fans van het verhaal van ‘s werelds grootste MMA-vechter. Op Twitter uiten fans hun enthousiasme en zeggen zelfs geïnspireerd en gemotiveerd te zijn geraakt door de documentaire. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Benieuwd geworden naar de miniserie? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk alle vier de afleveringen direct op Netflix.

McGregor Forever | Official Trailer | Netflix

Meer informatie over de miniserie ‘McGregor Forever’

TitelMcGregor Forever
Jaar2023
SoortMiniserie
Afleveringen4
TaalEngels
CategorieSport
IMDb8,0 uit 54 stemmen
RegisseurGotham Chopra, Darragh McCarthy
CastConor McGregor
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.