Komt er een vierde seizoen van ‘Mayor of Kingstown’?

Op 6 juni was het zover: toen verscheen de eerste aflevering van Mayor of Kingstown seizoen 3 op SkyShowtime. Iedere donderdag kun je rekenen op een nieuw deel. Maar hoe zit het met de toekomst van de populaire serie? Komt er een Mayor of Kingstown seizoen 4? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Mayor of Kingstown’ seizoen 4?

Seizoen 3 van Mayor of Kingstown is sinds donderdag 6 juni wekelijks te zien op SkyShowtime. Op dit moment is het niet duidelijk of we met de laatste afleveringen ooit bezig zijn. Paramount heeft een verlenging namelijk nog niet aangekondigd, maar ze hebben de serie ook nog niet gecanceld. Dit betekent dat alle opties openliggen. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Uitzendschema seizoen 3

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een vierde seizoen komt. Van het derde seizoen kun je voorlopig wel genieten. Sinds donderdag 6 juni kijk je naar de reeks op SkyShowtime, waar iedere week een aflevering toegevoegd wordt. Dit is het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Soldier’s Heart”Donderdag6 juni 2024
2“Guts”Donderdag13 juni 2024
3“Barbarians at the Gate”Donderdag20 juni 2024
4“Rag Doll”Donderdag27 juni 2024
5“Iris”Donderdag4 juli 2024
6“Ecotone”Donderdag11 juli 2024
7“Marya Was Here”Donderdag18 juli 2024
8“Captain of the Shit Out of Luck”Donderdag25 juli 2024
9“Home on the Range”Donderdag1 augustus 2024
10“Comeuppance”Donderdag8 augustus 2024

Meer informatie over de serie

Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, vecht hij samen met zijn broer Mitch tegen wanorde en ongerechtigheid.

TitelMayor of Kingstown
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
RegisseurHugh Dillon, Taylor Sheridan
CastJeremy Renner, Dianne Wiest, Kyle Chandler

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.