Seizoen 2 van ‘Mayor of Kingstown’ gaat vandaag van start op SkyShowtime

Een van de populairste series van de splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime is op dit moment Mayor of Kingstown met Hawkeye-acteur Jeremy Renner. Heb jij deze dramathriller ook direct gebinged en zit je nu te wachten op nieuwe afleveringen? Dan hebben we goed nieuws, want de serie is sinds vandaag terug op de streamingdienst. Op maandag 30 januari ging het tweede seizoen van start.

Populaire serie van ‘Yellowstone’-maker terug op SkyShowtime

In seizoen 2 van Mayor of Kingstown keren we terug naar Kingstown en volgen we opnieuw de McLusky-familie. Zij proberen orde te handhaven en gerechtigheid te brengen in de stad in Michigan, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker aangezien de vele gevangenissen in de omgeving een grote stimulans voor de economie bieden.

Deze serie komt van de maker van het razendpopulaire Yellowstone, Taylor Sheridan. De hoofdrol wordt gespeeld door de voor een Oscar genomineerde Jeremy Renner, de acteur die begin dit jaar in het nieuws kwam vanwege een zwaar ongeval met een sneeuwschuiver. Via een Twitterbericht laat hij weten weer thuis bij zijn familie te zijn en samen naar de eerste episode van Mayor of Kingstown seizoen 2 te hebben gekeken, aangezien de serie in Amerika al op 15 januari live ging.

‘Mayor of Kingstown’ seizoen 2 is vanaf 30 januari te zien op SkyShowtime

In Nederland ging het tweede seizoen van de serie in première op 30 januari 2023. Vanaf die datum voegt SkyShowtime iedere maandag een gloednieuwe episode toe. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Mayor Of Kingstown Season 2 | Streaming 30 January | SkyShowtime

Meer informatie over de serie

Mike McLusky is de onofficiële burgemeester van Kingstown. In de stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn, vecht hij samen met zijn broer Mitch tegen wanorde en ongerechtigheid.

TitelMayor of Kingstown
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
IMDb8,2 uit 27.000 stemmen
RegisseurHugh Dillon, Taylor Sheridan
CastJeremy Renner, Dianne Wiest, Kyle Chandler

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.