Waar kun je de film ‘Maybe I Do’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Maybe I Do (2023) online kijken kunnen. Deze komedie gaat over het jonge koppel Allen en Michelle, die op het punt staan om te trouwen. Hun ouders blijken elkaar tot hun schrik al te kennen, omdat ze vreemdgaan met elkaar. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Maybe I Do’ (2023) online kijken?

Maybe I Do was in maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Maybe I Do bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 juni 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Maybe I Do niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMaybe I Do is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is sinds 6 oktober 2023 te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Maybe I Do’ (2023)

Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen. En behoorlijk goed! Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen… met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

Streaming informatie over de film

TitelMaybe I Do
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurMichael Jacobs
CastDiane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, William H. Macy, Emma Roberts, Luke Bracey

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.