Waar kun je de film ‘Maybe I Do’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Maybe I Do (2023) online kijken kunnen. Deze komedie gaat over het jonge koppel Allen en Michelle, die op het punt staan om te trouwen. Hun ouders blijken elkaar tot hun schrik al te kennen, omdat ze vreemdgaan met elkaar. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Maybe I Do’ (2023) online kijken?

Maybe I Do is sinds 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Maybe I Do bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Maybe I Do niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMaybe I Do is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Maybe I Do’ (2023)

Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen. En behoorlijk goed! Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen… met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

Maybe I Do trailer (2023) | 30 maart in de bioscoop

Streaming informatie over de film

TitelMaybe I Do
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurMichael Jacobs
CastDiane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, William H. Macy, Emma Roberts, Luke Bracey

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Maybe I Do’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Maybe I Do. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Maybe I Do’?

    De grootste rollen in de komedie Maybe I Do worden vertolkt door Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon en William H. Macy.


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.