Komt er een ‘Mayans M.C.’ seizoen 6 op Disney+? En wanneer dan?

Het vijfde seizoen van Mayans M.C. is op dit moment in volle gang op Disney+. De laatste aflevering verschijnt op 23 augustus en daarna moeten we de Sons of Anarchy-spin-off weer even missen. Maar is het dan voorgoed gedaan of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Mayans M.C. seizoen 6 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Mayans M.C.’ seizoen 6?

Op 12 juli was het eindelijk zover en ging het vijfde seizoen van Mayans M.C. van start op Disney+, waar je iedere woensdag kunt genieten van een nieuwe aflevering. Er volgen er tien, waardoor de seizoensfinale op 23 augustus valt. Maar is het daarmee gedaan of komt er nog meer?

Zoals je hierboven kunt zien, werd seizoen 5 aangekondigd als “the final season”. We moeten dus helaas laten weten dat het vijfde seizoen het slotseizoen is. Er komt geen zesde seizoen meer en het verhaal is na de laatste tien afleveringen voorgoed voorbij.

Benieuwd naar wat er wél nieuw naar Disney+ komt? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

→ Zin in de originele serie? Bekijk hier alles seizoenen van Sons of Anarchy 🍿

Waar gaat het verhaal van ‘Mayans M.C.’ over?

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel ‘EZ’ Reyes, een nieuw lid van Mayans M.C. aan de grens tussen Californië en Mexico. Ooit was hij een talentvolle jongen met de Amerikaanse droom binnen handbereik. EZ en zijn broer Angel worden hechter dan ooit nadat ze de waarheid achter de moord op hun moeder ontdekken. EZ wordt gedwongen om een nieuw leven op te bouwen in zijn kleine stad, maar zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit voor ogen had. Ondertussen worstelt hun vader Felipe met de keuzes die hij en zijn zoons hebben gemaakt.

TitelMayans M.C.
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
IMDb7,6 uit 21.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurElgin James, Kurt Sutter
CastJD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral

Veelgestelde vragen

  • Wanneer is ‘Mayans M.C.’ seizoen 6 te zien?

    Komt er nog een zesde seizoen van Mayans M.C. of niet? We vertellen je hier alles over de toekomstplannen van de serie.

  • Waar kun je ‘Mayans M.C.’ online kijken?

    Mayans M.C. is in Nederland te zien op Disney+. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, HBO Max of Amazon Prime Video.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.