Seizoen 5 van ‘Mayans M.C.’ is nu in volle gang op Disney+

Fans van Mayans M.C., opgelet! Het gloednieuwe vijfde seizoen is al sinds mei te zien op de Amerikaanse televisie, maar Nederlandse streamers moesten iets meer geduld hebben. Nu zijn de eerste vier afleveringen van het seizoen eindelijk verschenen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 5 van ‘Mayans M.C.’ van start op Disney+

De Sons of Anarchy-spin-off Mayans M.C. werd afgelopen jaar gelukkig verlengd met een vijfde seizoen. Dit was geen verrassing, want de serie scoort uitstekend bij het publiek. Zo verdient het op IMDb een gemiddelde van een 7,6 uit 21.000 stemmen.

Amerikaanse kijkers konden vanaf 24 mei genieten van wekelijkse afleveringen van de populaire serie en nu zijn wij ook in Nederland eindelijk aan de beurt. Op Disney+ zijn sinds deze week vier van de tien afleveringen te zien. De rest wordt in de komende weken toegevoegd. Waar gaat het vijfde seizoen over? EZ heeft natuurlijk zijn positie als de leider van de motorclub ingenomen en door zijn opvliegende karakter zorgt dit voor de nodige problemen. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Mayans M.C. | Season 5 Official Trailer | FX

Komt er een zesde seizoen van ‘Mayans M.C.’?

Helaas is het al duidelijk dat het bij het vijfde seizoen blijft. Met tien afleveringen kunnen we dus nog wel even vooruit, maar daarna is het voorgoed afgelopen. Wel werd een tijdje geleden bekendgemaakt dat de producer van de serie, Elgin James, een meerjarencontract bij 20th Television aangeboden heeft gekregen. In de toekomst kunnen we dus meer toffe series van zijn hand verwachten.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel ‘EZ’ Reyes, een nieuw lid van Mayans M.C. aan de grens tussen Californië en Mexico. Ooit was hij een talentvolle jongen met de Amerikaanse droom binnen handbereik. EZ en zijn broer Angel worden hechter dan ooit nadat ze de waarheid achter de moord op hun moeder ontdekken. EZ wordt gedwongen om een nieuw leven op te bouwen in zijn kleine stad, maar zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit voor ogen had. Ondertussen worstelt hun vader Felipe met de keuzes die hij en zijn zoons hebben gemaakt.

TitelMayans M.C.
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
IMDb7,6 uit 21.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
RegisseurElgin James, Kurt Sutter
CastJD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Richard Cabral

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.