Waar kun je de film ‘May December’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film May December (2023) online kijken kunnen. Deze film met Julianne Moore en Natalie Portman draait om een beroemde actrice die in een film in de huid mag kruipen van een andere actrice. Zij had twintig jaar geleden een affaire met een veel jongere man die in de media breed werd uitgemeten. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘May December’ (2023) online kijken?

May December was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar May December bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 21 februari 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft May December niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMay December is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘May December’ (2023)

Twintig jaar nadat hun affaire breed werd uitgemeten in de roddelbladen, bereiden Gracie (Julianne Moore) en haar 23 jaar jongere man Joe zich voor op het afstudeerfeest van hun tweeling. De familierelaties komen echter onder druk te staan als Hollywood-actrice Elizabeth Berry (Natalie Portman) arriveert om het stel te analyseren voor haar nieuwe filmrol, waarin ze Gracie zal vertolken. Terwijl de twee vrouwen elkaar bestuderen, beginnen de verschillen en overeenkomsten tussen hen langzaam in elkaar over te vloeien.

Streaming informatie over de film

TitelMay December
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurTodd Haynes
CastNatalie Portman, Julianne Moore, Charles Melton

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.