Komt er een ‘Maxton Hall’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

In 2024 is er een splinternieuwe serie verschenen op Amazon Prime Video voor fans van Élite. Het heet Maxton Hall. De zes afleveringen zijn nu te bingen en dus vragen veel mensen zich af of er nog meer komt. Met andere woorden: komt er een Maxton Hall seizoen 2? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een ‘Maxton Hall’ seizoen 2 op Prime Video?

De bekende boekenreeks van Mona Kasten komt tot leven in de splinternieuwe serie Maxton Hall op Amazon Prime Video. Ruby zit op het Maxton Hall College, maar anders dan vele klasgenoten heeft haar familie er geen goud geld voor hoeven neerleggen. Zij zit daar met een beurs. Als ze het geheim ontdekt van de knappe erfgenaam James Beaufort, raakt ze verstrikt in de wereld die ze zo graag wilde ontlopen. De serie ging op vrijdag 9 mei in première, maar komt er meer?

Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. Prime Video heeft de serie nog niet verlengd, maar ook nog niet gecanceld. Dat betekent dat alle opties nog open liggen. We werken deze pagina bij zodra we meer weten.

Wanneer komt ‘Maxton Hall’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

We weten op dit moment nog niet óf er een tweede seizoen van Maxton Hall komt. Ook de eventuele releasedatum kunnen we daarom nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

Als Ruby per ongeluk een explosief geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, wordt de arrogante miljonairszoon James Beaufort tegen zijn zin in gedwongen om de gevatte beursscholier te confronteren. Hij is vastbesloten om Ruby het zwijgen op te leggen. Hun hartstochtelijke woordenwisselingen doen verrassend genoeg een vonk overslaan…


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.