Net genoten van ‘Máxima’? De volgende aflevering kun je nu al streamen

The Crown-fan? Dan heb je vast net naar de allereerste aflevering van Máxima gekeken op RTL 4. De nieuwe Nederlandse serie draait om het verleden en leven van onze koningin. Als je er helemaal in zit, hebben we goed nieuws voor je. De tweede aflevering is namelijk ook nu al te streamen.

Aflevering 2 van ‘Máxima’ nu al te zien

Máxima is een nieuwe serie over Máxima Zorreguieta. In het eerste seizoen duiken we in haar jeugd in Argentinië en New York en zien we hoe ze smoorverliefd wordt op de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander. Zojuist heb je, om 21:35 uur, naar de eerste aflevering van de serie kunnen kijken op RTL 4.

Voor de rest van het seizoen kun je niet op de analoge tv terecht, maar zul je moeten streamen. De afleveringen worden namelijk exclusief uitgezonden door Videoland. Daar kun je zelfs nu al voor de tweede aflevering terecht, dus als je er helemaal in zit kun je direct door.

Uitzendschema van seizoen 1

Uiteindelijk zal het eerste seizoen uit zes afleveringen bestaan, waardoor de seizoensfinale op zaterdag 18 mei valt. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatumOok op RTL?
1Zaterdag20 april 2024✔️
2Zaterdag20 april 2024✖️
3Zaterdag27 april 2024✖️
4Zaterdag4 mei 2024✖️
5Zaterdag11 mei 2024✖️
6Zaterdag18 mei 2024✖️

‘Máxima’ krijgt een seizoen 2

Zeer goed nieuws voor iedereen die enthousiast is over de serie. Videoland heeft namelijk besloten nu al voor een tweede seizoen te gaan. Dit kondigde de streamingdienst onlangs aan.

“Máxima trouwt, wordt moeder én koningin. Stuk voor stuk gebeurtenissen die in ons collectief geheugen gegrift staan en die we in het vervolg gaan terugzien,” laat de Directeur Content van RTL weten. Na de zes afleveringen van seizoen 1 hoef je dus nog geen afscheid te nemen van de personages Máxima en Willem-Alexander, die vertolkt worden door Delfina Chaves en Martijn Lakemeijer.

Verhaal en trailer van de serie

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.