Komt de nieuwe serie ‘Máxima’ ook op tv?

Je hebt misschien al een hoop over de nieuwe Nederlandse serie Máxima gehoord. In zes afleveringen duiken we in het leven en het verleden van onze koningin. Het is een Videoland-serie, maar kun je de afleveringen eigenlijk ook op tv kijken? En op welke zender dan?

Alleen de eerste aflevering van ‘Máxima’ komt op tv

Op zaterdag 20 april is het zover en gaat het eerste seizoen van Máxima van start. De allereerste aflevering wordt om 21:35 uur uitgezonden op RTL 4. De rest van de serie, dus de overige vijf episodes, zijn echter exclusief door Videoland-abonnees te zien. Daar kun je op zaterdag zelfs al twee afleveringen in het aanbod vinden.

AfleveringWeekdagDatumOok op RTL?
1Zaterdag20 april 2024✔️
2Zaterdag20 april 2024✖️
3Zaterdag27 april 2024✖️
4Zaterdag4 mei 2024✖️
5Zaterdag11 mei 2024✖️
6Zaterdag18 mei 2024✖️

Dit kun je verwachten van ‘Máxima’

Máxima is een nieuwe serie over Máxima Zorreguieta. In het eerste seizoen duiken we in haar jeugd in Argentinië en New York en zien we hoe ze smoorverliefd wordt op de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander. Maar het verhaal is daarna natuurlijk nog niet afgelopen. En daarom heeft Videoland besloten nu al voor een tweede seizoen te gaan. De zes afleveringen worden in de toekomst dus opgevolgd door nog meer episodes.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.