Documentaire Max Verstappen: Whatever it Takes is nu te zien op Ziggo Movies & Series

Ziggo Movies & Series heeft een eigen Original documentaireserie van de Formule 1-ster Max Verstappen gelanceerd getiteld Whatever it Takes. Sinds vrijdag 18 december 2020 zijn alle drie de afleveringen van de serie te bekijken op de streamingdienst, nadat ze gelijktijdig zijn gelanceerd op het televisiekanaal Ziggo Sport voor abonnees van de TV-provider.

🚨 Update (2022): Inmiddels is deze titel niet meer te zien. Wel heeft Viaplay haar eigen Max Verstappen-documentaire Lion Unleashed gelanceerd, naast o.a. F1 TalksSeason Shakedown F1F1 2021: Het Titanenduel en meer.

Max Verstappen: Whatever it Takes online kijken bij Ziggo Movies & Series

Op vrijdag 18 december werden de drie afleveringen van Max Verstappen’s documentaire gelanceerd op het kanaal Ziggo Sport, waarna de afleveringen ook direct op Ziggo’s streamingdienst Movies & Series zijn gepubliceerd. Wie de afleveringen dus op de televisie heeft gemist, kan ze gewoon nog via het internet on demand terugkijken. Via de bovenstaande rode knop begin je meteen met streamen van de rauwe documentaireserie over de Formule 1-coureur.

Verhaal

Aflevering 1: Born To Race – Na zijn eigen raceloopbaan richt Jos Verstappen zich volledig op de opvoeding van zijn zoon Max als coureur.

Aflevering 2: Wonderboy – Max maakt de overstap van de karting naar de Formule 3 en meteen daarna naar de Formule 1. Hij beleeft een spectaculaire entree bij Red Bull Racing.

Aflevering 3: Unleashed – Max ontwikkelt zich stormachtig in de Formule 1 en bewijst zichzelf als topcoureur, maar er is ook de nodige controverse op en buiten de baan.

→ Bekijk nu alles van Max Verstappen 🏎🏁

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de Max Verstappen-documentaire op Ziggo Movies & Series: Whatever it Takes.

Komt de documentaire van Max Verstappen ook op andere streamingdiensten zoals Netflix of Videoland?

Helaas gaat het hier om een exclusieve documentaireserie die door Ziggo als sponsor van Max Verstappen is gemaakt. De documentaire is dus niet te bekijken op streamingdiensten als Netflix, Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video en zal dat in de toekomst ook niet zijn.

Dit betekent dat je de docu over Verstappen dus enkel kan zien als Ziggo-klant en niet wanneer je als provider KPN, XS4ALL, Online, T-Mobile, Tele2, Youfone of een andere aanbieder hebt. Wel kun je natuurlijk een abonnement op de streamingdienst nemen via de onderstaande groene knop om de driedelige documentaire alsnog te bekijken.

→ Je kunt nu 4 maanden met 50% korting naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅