F1-fans opgelet: Viaplay lanceert binnenkort gloednieuwe docuserie over Max Verstappen

F1-fans opgelet, want vlak voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen lanceert Viaplay een gloednieuwe docuserie over Max Verstappen. De eerste aflevering van Max Verstappen: Off the Beaten Track racet op donderdag 15 februari 2024 voorbij. De driedelige serie is een vervolg op Max Verstappen: Anatomy of a Champion en volgt het leven van de drievoudig wereldkampioen buiten het circuit.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Alles over het leven van Max Verstappen buiten het circuit

De gloednieuwe driedelige documentairereeks Max Verstappen: Off the Beaten Track neemt ons wederom mee in het leven van de Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen. In het vervolg van de eerder verschenen docuserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion maakt de kijker in drie afleveringen kennis met het leven van de drievoudig wereldkampioen buiten het circuit. Iedere aflevering zal een ander aspect uit het leven van de F1-coureur onder de loep nemen. Zo volgen we Max bij zijn belangrijke carrièrestap als mede-oprichter van Verstappen.com Racing. Hierin helpt hij zijn vriend Thierry Vermeulen als mentor en testrijder tijdens de voorbereiding op het DTM-kampioenschap. Maar dat is lang nog niet alles, want ook het simracen met Team Redline scheurt voorbij.

🗣️ “Samenwerken met Viaplay voor ‘Off the Beaten Track’ was geweldig. Deze serie laat een andere kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft tijdens de momenten op het Formule 1-circuit. Het biedt een eerlijke en persoonlijke blik op mijn carrière en leven, mijn liefde voor de verschillende vormen van autosport en de mensen die mij inspireren. Ik ben er trots op dat ik samen met Viaplay deze unieke serie heb kunnen maken, waarin ik mijn fans en de kijkers kan meenemen in mijn wereld.”
– Max Verstappen

De gloednieuwe documentaireserie geeft ons dus weer een unieke inkijk in het leven van Max Verstappen. Naast zijn ongekende racetalent, komt zijn passie voor verschillende autosporten naar voren. We zoomen niet alleen in op de Nederlandse coureur, maar ook op de mensen die hem inspireren. We zijn benieuwd!

Eerste aflevering van docu ‘Max Verstappen: Off the Beaten Track’ verschijnt op 15 februari

De driedelige documentaireeks over Max Verstappen gaat op donderdag 15 februari in première op Viaplay. Op deze datum is de eerste aflevering te zien, de daaropvolgende donderdagen komen ook de andere twee afleveringen naar de streamingdienst. Het uitzendschema ziet er hierdoor als volgt uit.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Donderdag15 februari 2024
2Donderdag22 februari 2024
3Donderdag29 februari 2024

Nog meer nieuwe films en series op Viaplay

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in april op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer weten over Max Verstappen? Op Viaplay zijn al eerder documentaires over de meervoudig wereldkampioen verschenen, waaronder Verstappen – Lion Unleashed 1 & 2. Ook hierin opent Verstappen zijn deuren voor Viaplay. Max, zijn vader Jos en zijn manager Raymond Vermeulen schuiven aan om uitgebreid het afgelopen Formule 1-seizoen te bespreken.

Bekijk direct Verstappen – Lion Unleashed 1 & 2 op Viaplay 🏎️


Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.