Splinternieuwe documentaire Max Verstappen ‘Lion Unleashed’ is nu te zien bij Viaplay

De vandaag gelanceerde streamingdienst Viaplay heeft de eerste documentaire over Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen aangekondigd. De docu Verstappen – Lion Unleashed is dan ook per direct beschikbaar via Viaplay. Meer informatie over de documentaire, aanbod en prijs van de nieuwe streamingdienst lees je hier.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay Original-productie Verstappen – Lion Unleashed’ is sinds 1 maart beschikbaar

Viaplay kondigde in januari een bijzondere samenwerking met Formule 1 kampioen Max Verstappen aan. De komende jaren zullen dan ook een aantal documentaires met de F1-wereldkampioen via de streamingdienst verschijnen. De eerste docu in de reeks, ‘Verstappen – Lion Unleashed’, is vanaf vandaag exclusief op Viaplay te bekijken.

In de documentaire, die vandaag gelijktijdig met 166 series en 247 films werd toegevoegd, zien we de inmiddels wereldbekende Nederlander praten met zijn manager, zijn vader Jos en andere naasten over het winnen van zijn eerste Formule 1 kampioenschap, en wordt er alvast vooruit gekeken naar een avontuurlijk seizoen in 2022.

Max Verstappen reageert over zijn samenwerking met de nieuwe streamingdienst: “Ik kijk echt uit naar deze samenwerking met Viaplay, zeker omdat onze ambities om de beste in ons vak te zijn overeenkomen. Viaplay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijkers, maar de streamingsdienst heeft in het buitenland zijn voetsporen inmiddels verdiend. Het is fantastisch dat we een grote groep fans kunnen trakteren op unieke content die we samen al aan het maken zijn.” 

Ook ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ gaat exclusief bij Viaplay in première

Naast de documentaire over Max Verstappen is ook F1 Talks – Mika, David, Tom op Viaplay exclusief in première gegaan op 1 maart. In deze docu bespreken de grootste namen uit de autosport Mika Häkkinen, David Coulthard en Tom Kristensen het verleden, heden en de toekomst van Formule 1. Het fascinerend gesprek wordt geleid door Amber Brantsen, de nieuwe presentatrice van Formule 1 in Nederland. Je kunt F1 Talks direct hier op de officiële website van Viaplay bekijken.

De nieuwe streamingdienst Viaplay is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

Vandaag wordt Viaplay in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Naast Formule 1, zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van Bundesliga, PDC Darts en meer, met Premier League vanaf augustus. Een abonnement kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder KPN, VodafoneZiggo, T-Mobile en DELTA Fiber. 

Meer informatie over de prijzen en aanbod van Viaplay hebben wij voor jullie allemaal op een rijtje gezet. Zo vind je het volledige Viaplay aanbod en alles over de kosten en soorten abonnementen.


Tekst: Viaplay

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.