Viaplay komt met onthullende documentaireserie over Max Verstappen

Viaplay heeft ons regelmatig een inkijkje gegeven in het leven van meervoudig wereldkampioen Max Verstappen en binnenkort opent het jonge racetalent opnieuw zijn deuren voor ons. Op zondag 2 april gaat de onthullende documentaireserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion in première.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Onthullend portret van Max Verstappen in nieuwe documentaireserie

De gloednieuwe driedelige documentairereeks Max Verstappen: Anatomy of a Champion neemt ons mee in het leven van de Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen. Uiteraard komen de afgelopen gloriejaren voorbij, waarin Verstappen op het hoogste niveau van de autosport opereerde en twee keer het Wereldkampioenschap won, maar daarnaast krijgen we ook een inkijkje in zijn jeugd en zijn intense relatie met zijn vader Jos Verstappen. Zo laat dit een kant van Verstappen zien die je nog nooit gezien hebt. Wat we nou precies kunnen verwachten, dat legt Verstappen zelf uit:

🗣️ “Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven. Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad. Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en ik hoop dat we samen kunnen blijven pushen om nog meer te bereiken.”
– Max Verstappen

Voor het eerst wordt de complexe persoonlijkheid van Max Verstappen dus compleet blootgelegd. Zo zien we hoe hij streeft naar perfectie en de last van de enorme media-aandacht en verplichtingen altijd op zijn schouders draagt. Naaste familie en vrienden bieden ons door middel van diepte-interviews een uniek inkijkje in de man achter de coureur. Interessant!

‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ komt op 2 april naar Viaplay

De documentairereeks over Max Verstappen gaat op zondag 2 april in première op Viaplay. Op die datum is de eerste aflevering te zien, de daaropvolgende zondagen komen ook de andere twee afleveringen naar de streamingdienst. In totaal levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Zondag2 april 2023
2Zondag9 april 2023
3Zondag16 april 2023

Nog meer nieuwe films en series op Viaplay

Overigens is dit niet de enige nieuwe titel die we in april op Viaplay kunnen verwachten. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer weten over Max Verstappen? Op Viaplay zijn al eerder documentaires over de meervoudig wereldkampioen verschenen, waaronder Verstappen – Lion Unleashed 1 & 2. Ook hierin opent Verstappen zijn deuren voor Viaplay. Max, zijn vader Jos en zijn manager Raymond Vermeulen schuiven aan om uitgebreid het afgelopen Formule 1-seizoen te bespreken.

Bekijk direct Verstappen – Lion Unleashed 1 & 2 op Viaplay 🏎️

Verstappen - Lion Unleashed 2 | Trailer | A Viaplay Original

Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.