Fans genieten van de nieuwe docuserie over Max Verstappen: “Zo rauw en open”

Al vaker heeft Viaplay ons een inkijkje gegeven in het leven van de meervoudig wereldkampioen Max Verstappen, maar met de nieuwe docuserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaan ze een stapje verder. Deze keer komen we nóg veel meer te weten over de persoon achter de Formule 1-coureur en daar zijn fans erg blij mee, zo blijkt uit de eerste reacties van kijkers.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ domineert Viaplay

Op zondag 2 april was de allereerste aflevering van Max Verstappen: Anatomy of a Champion te zien op Viaplay. De komende twee zondagen volgt de rest van de onthullende documentairereeks waarin we Max Verstappen steeds beter leren kennen.

Voor het eerst wordt de complexe persoonlijkheid van de Formule 1-coureur compleet blootgelegd. Zo zien we hoe Verstappen streeft naar perfectie en de last van de enorme media-aandacht en verplichtingen altijd op zijn schouders draagt. Naaste familie en vrienden bieden ons door middel van diepte-interviews een uniek inkijkje in de man achter de coureur. Interessant! De allereerste aflevering is nu te zien en wordt massaal gestreamd; de andere twee afleveringen volgen op 9 april en 16 april.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Zondag2 april 2023
2Zondag9 april 2023
3Zondag16 april 2023

Reacties van kijkers zijn erg positief: “Aanrader!”

Viaplay-abonnees stemmen massaal af op de documentaire en zijn erg enthousiast. Zo laten veel mensen weten dat ze door de eerste aflevering alleen al het gevoel hebben Verstappen veel beter te kennen. Hieronder vind je een greep uit de reacties op social media.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan deze interessante documentairereeks? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk de seriepagina op Viaplay.

Max Verstappen: Anatomy of a Champion | Promo | A Viaplay Original
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.