Waar kun je de docuserie ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion (2023) online kijken kunnen. In deze driedelige documentairereeks doet Formule 1-coureur Max Verstappen een boekje open over zijn leven. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, SkyShowtime, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ (2023) online kijken?

Max Verstappen: Anatomy of a Champion ging op zondag 2 april 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Max Verstappen: Anatomy of a Champion bij Viaplay in Nederland. De drie afleveringen verschenen op zondag 2 april, zondag 9 april en zondag 16 april. Ook andere documentaires over Max Verstappen zijn hier te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Prime Video is de serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion niet te streamen.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Max Verstappen: Anatomy of a Champion helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze driedelige documentaireserie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ seizoen 1

Sinds zondag 2 april is de serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion te streamen bij Viaplay. In totaal gaan er drie afleveringen komen en ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Zondag2 april 2023
2Zondag9 april 2023
3Zondag16 april 2023

Verhaal van ‘Max Verstappen: Anatomy of a Champion’ (2023)

Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. Deze serie zal ingaan op een opvoeding van trauma’s, opoffering, verwachtingen en liefde die hem tot de kampioen maakte die hij nu is.

Streaming informatie over de serie

TitelMax Verstappen: Anatomy of a Champion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands, Engels
CategorieDocumentaire

Veelgestelde vragen


Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.