TikTok-sensatie heeft vanaf vandaag eigen show op Netflix

Het kan bijna niet anders dan dat Matt Rife weleens op je For You-page van TikTok langsgekomen is. De komiek weet met zijn grappen de lachers behoorlijk op de hand te krijgen en het is dan ook niet gek dat Netflix besloten heeft hem een groter podium te bieden. Vanaf vandaag is de stand-up special Matt Rife: Natural Selection door iedere abonnee te bewonderen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Matt Rife is een komische sensatie

Matt Rife is een ware sensatie. De comedian heeft inmiddels meer dan 17 miljoen volgers op TikTok en zijn video’s zijn miljarden keren bekeken. Goed nieuws voor de 28-jarige Amerikaan, die al sinds zijn vijftiende aan de weg timmert. Vanuit een klein stadje begon hij met optreden, waarna hij op zijn zeventiende de verhuisdozen inpakte om in Hollywood aan de slag te gaan. Uiteindelijk loont hard werken, want nu zijn bomvolle zalen en hordes fans aan de orde van de dag.

De komiek mag ook Nederlandse kijkers inpakken tijdens een optreden in Koninklijk Theater Carré op 5 oktober 2024, maar de kaarten vlogen over de toonbank. Heb je misgegrepen, dan hebben we nu geweldig nieuws voor je. Netflix brengt dus een hele nieuwe show tot leven in Matt Rife: Natural Selection. Je kijkt naar de special sinds woensdag 15 november.

Dit kun je verwachten van ‘Matt Rife: Natural Selection’

Iedereen die weleens een filmpje van Matt Rife op TikTok, YouTube Shorts of Instagram Reels heeft gezien, kent zijn grappige stijl wel. Zo is interactie met zijn publiek altijd een belangrijk onderdeel van de shows, laat hij geen onderwerp onbesproken en weet hij soms ook te raken met zijn openhartige en kwetsbare anekdotes.

De nieuwe comedyshow Natural Selection is speciaal voor Netflix gemaakt, dus deze beelden heb je nog nooit gezien. Tijdens het optreden bespreekt de komiek weer van alles, van zijn ruzies met social media-trollen tot de wereld van de kristallen.

Alle films en series die op Netflix verschijnen in november

November is een bomvolle maand voor de Netflix-abonnee. Zo verschijnen er nieuwe seizoenen van The Crown en Virgin River en is de eerste kerstfilm een feit.

Benieuwd naar alles wat er nog komen gaat? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.