The Matrix (1999) is vanavond op TV, maar ook zonder reclame online te bekijken

Je maakt je klaar voor een lekker avondje op de bank met een ouderwets goede film. Keanu Reeves schittert op zaterdag 26 juni 2021 om 20:00 uur in The Matrix (1999) op de televisiezender Veronica, maar de TV heeft wel heel veel reclame… Gelukkig is de film bij Amazon Prime Video ook online zonder reclame te kijken. Via de knop hieronder ga je direct naar de film op Amazon’s video on demand-platform.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Matrix (1999) is op TV bij Veronica te zien op 26 juni 2021 om 20:00 uur

Vanavond om 20:00 uur kun je bij Veronica op de televisie kijken naar The Matrix. De zender waarop je Veronica kunt vinden verschilt per TV-aanbieder en is in het onderstaande overzicht te vinden.

Wel is een vaak gehoorde klacht van televisiekijkers betreffende films dat er veel reclame wordt vertoond. Zo staat deze film in het programma van 20:00 uur tot 22:45 uur, wat in totaal 2 uur en 45 minuten is. De film zelf duurt echter maar 2 uur en 18 minuten, wat betekent dat je ongeveer 27 minuten aan reclame kunt besparen door de film online te bekijken.

Bij Amazon Prime Video is The Matrix zonder reclame te bekijken

Wie een abonnement heeft bij Amazon Prime Video, kan direct The Matrix kijken zonder dat er een bijbetaling vereist is. Nieuwe abonnees krijgen ook de kans om de streamingdienst 30 dagen gratis uit te proberen, waardoor je direct zonder betaling kunt beginnen met het gratis bekijken van de film. Via de onderstaande groene knop kun je een (gratis proef)abonnement op Amazon Prime Video nemen. Bekijk nu The Matrix (1999) op Amazon Prime Video.

Ook Pathé Thuis verhuurt en verkoopt de film online

Mocht je liever niet een abonnement op een streamingdienst nemen, dan kun je voor de TVOD-optie kiezen. Voor €2.99 is de film te huren en voor €9.99 koop je het sci-fi kijkcijferkanon uit 1999. Hierbij ben je verzekerd van een filmavondje zonder reclames tussendoor. Bekijk nu The Matrix (1999) op Pathé Thuis.

Verhaal, details en trailer van The Matrix (1999)

Neo heeft het gevoel dat er iets niet klopt in het leven. Hij wordt benaderd door Morpheus, die hem verteld dat de wereld zoals iedereen die kent een gesimuleerde werkelijkheid is. Morpheus denkt dat Neo uitverkoren is om dat te veranderen.

Titel: The Matrix
Jaar: 1999
Soort: Film
IMDb: 8.7 uit 1.700.000 stemmen
Opbrengst: $281.49 miljoen
Categorie: Actie, Sci-Fi
Duur: 2 uur en 18 minuten
Regisseurs: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Cast: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving
Bestel: Bekijk direct bij Bol.com
Kijken: Bekijk direct bij Amazon Prime Video
Huren/Kopen: Bekijk direct bij Pathé Thuis