Langverwachte topserie ‘Masters of the Air’ is gratis te zien

Steven Spielberg, Tom Hanks en Gary Goetzman hebben hun krachten gebundeld om weer een legendarische serie voort te brengen. Vandaag is Masters of the Air op Apple TV+ verschenen. Goed nieuws voor wie niet diep in de buidel wil tasten om deze titel te kijken, want je kunt alle afleveringen gratis kijken. In dit artikel leggen we uit hoe het precies werkt.

Eerste aflevering vrij beschikbaar, rest ook gratis te zien

Op vrijdag 26 januari ging Masters of the Air in première bij Apple TV+. Natuurlijk realiseren we ons dat niet iedereen een abonnement op deze videodienst heeft. Maar gelukkig kun je nog steeds naar de langverwachte serie van de makers van Band of Brothers en The Pacific kijken.

Laten we beginnen bij het begin: de eerste aflevering is voor iedereen gratis te zien. Je hoeft alleen maar hier naar Masters of the Air te kijken op de officiële website van Apple TV+. Meld je aan bij je account (zonder dat een abonnement nodig is) en kijk direct episode één. Die is namelijk voor iedereen kosteloos beschikbaar.

En dan gaan we over naar de rest van de afleveringen. Die kun je kijken door een lidmaatschap bij de streamingdienst te nemen. Je eerste zeven dagen zijn dan echter helemaal gratis, dus binnen die periode kun je alle beschikbare afleveringen kijken. Momenteel zijn dat er nog maar twee in totaal, maar de rest volgt wekelijks op vrijdag.

Uitzendschema van ‘Masters of the Air’ op Apple TV+

Als je dus nu direct een abonnement neemt op Apple TV+, dan kun je voor de prijs van slechts twee maanden de hele serie kijken. Mocht je een abonnement afsluiten op of na 9 maart (zes dagen voordat de laatste aflevering in première gaat), dan zijn alle episodes nog te zien binnen de kosteloze proefperiode. Hieronder vind je het volledige uitzendschema van Masters of the Air op Apple TV+.

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag26 januari 2024
2Vrijdag26 januari 2024
3Vrijdag2 februari 2024
4Vrijdag9 februari 2024
5Vrijdag16 februari 2024
6Vrijdag23 februari 2024
7Vrijdag1 maart 2024
8Vrijdag8 maart 2024
9Vrijdag15 maart 2024

Meer toptitels om bij streamingdienst Apple TV+ te kijken

Mocht je toch beslissen om nu al een abonnement op Apple TV+ te nemen, dan helpen we je graag een handje met meer kijktips van hoge kwaliteit op deze videodienst. Het platform barst namelijk van de unieke, originele series en films. Die variëren van hartverwarmende verhalen tot visueel verbluffende content. Laten we een aantal hoogtepunten bekijken die gegarandeerd voor vermaak zorgen.

Dan moeten we natuurlijk beginnen met Ted Lasso, een serie die zowel de harten van kijkers als jury’s van awardshows heeft veroverd. Deze komedie, waarin een Amerikaanse voetbalcoach onverwacht een Brits voetbalteam gaat leiden, wordt gekenmerkt door zijn gebrek aan ervaring maar overvloed aan optimisme. Met Jason Sudeikis in de hoofdrol biedt de serie niet alleen een flinke dosis humor, maar ook een prachtig verhaal over hoop en de kracht van een positieve instelling. Daarnaast is The Morning Show, met sterren als Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell, een ware blikvanger. Deze dramaserie geeft een fascinerend beeld van de dynamiek en de uitdagingen binnen een ochtendnieuwsshow.

Ben je meer van de film? Dan is Greyhound met Tom Hanks een must-see. Deze film speelt zich af in de tijd van de Tweede Wereldoorlog en volgt een marinecommandant die verantwoordelijk is voor een konvooi tijdens de Slag om de Atlantische Oceaan. Een meeslepend verhaal over leiderschap en de strijd om te overleven. Een stuk lichter is de film On the Rocks met Bill Murray en Rashida Jones. Deze titel, geregisseerd door Sofia Coppola, verkent op een charmante manier de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, tegen de achtergrond van het levendige New York.