Kijkers smullen van eerste afleveringen ‘Masters of the Air’: “Indrukwekkend!”

Serieliefhebbers zaten afgelopen vrijdag massaal voor de buis, want toen verschenen de eerste twee afleveringen van Masters of the Air op Apple TV+. Deze nieuwe serie van de makers van Band of Brothers en The Pacific werd vooraf al veelbelovend genoemd, maar maakt de torenhoge verwachtingen ook direct waar, zo blijkt uit de reacties van kijkers. Het begint namelijk érg goed.

Dit is het verhaal van ‘Masters of the Air’

In Masters of the Air volgen we een speciale eenheid van de Amerikaanse luchtmacht, de 100th Bomb Group, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De elf mannen moeten gevaarlijke bombardementen uitvoeren om het op te nemen tegen de Duitsers. Ze worden geconfronteerd met allerlei heftige omstandigheden.

De serie is gemaakt door producenten Steven Spielberg, Tom Hanks en Gary Goetzman, die samen eerder meesterwerken als Band of Brothers en The Pacific afleverden. Zij werden bijgestaan door regisseurs Cary Joji Fukunaga (No Time To Die) en Tim van Patten (Game of Thrones). Ook vóór de camera hebben zich een hoop grote namen verzameld. We zien onder meer Elvis-acteur Austin Butler, Fantastic Beasts-acteur Callum Turner en Saltburn-acteur Barry Keoghan terug.

👉 Gratis de hele serie kijken? Lees dan ons artikel → Langverwachte topserie ‘Masters of the Air’ is gratis te zien

Kijkers zijn erg enthousiast over ‘Masters of the Air’

Op vrijdag 26 januari verschenen de eerste twee afleveringen van Masters of the Air op Apple TV+. En kijkers vinden dat het direct steengoed begint. Zo krijgen de eerste twee afleveringen nu al een 8,2 en 8,3 op IMDb en regent het op social media positieve recensies. Hieronder vind je een greep uit de reacties van kijkers.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze serie nog niet gezien en ben je toch wel benieuwd geworden? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de seriepagina van Masters of the Air op Apple TV+. Hier vind je iedere vrijdag een nieuwe aflevering, tot de seizoensfinale op 15 maart 2024.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.