Wanneer verschijnt het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ op tv?

Het is alweer een paar maanden geleden sinds we konden genieten van alle spetterende optredens tijdens The Masked Singer. Onder andere Albert Verlinde, Ron Boszhard, Britt Dekker en Simone Kleinsma kropen in de pakken om de jury om de tuin te leiden. Nu het seizoen al even achter ons ligt, vraag je je vast af wanneer The Masked Singer in 2024 terugkeert op tv. In dit artikel vertellen we je alles wat er bekend is over het nieuwe seizoen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt ‘The Masked Singer’ weer op tv?

Dit jaar is het tijd voor het zesde seizoen van The Masked Singer. Hoewel de komst nog niet officieel bevestigd is, lijkt het programma met meer dan 2 miljoen kijkers ook in 2024 op tv terug te keren. De eerste twee seizoenen werden eind september uitgezonden, waarna de start ieder jaar een paar weken werd opgeschoven. Zo was de eerste aflevering van seizoen drie in oktober te zien en konden we voor seizoen vier in november klaar zitten.

Ook afgelopen jaar begon het seizoen in november. De kans is dan ook groot dat we seizoen zes van The Masked Singer rond oktober/november 2024 op tv kunnen verwelkomen. Deze datum is echter nog niet bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

‘The Masked Singer Live’ op 11 mei in Rotterdam

Het duurt dus nog een aantal maanden voordat het nieuwe seizoen wordt uitgezonden. Gelukkig hebben we goed nieuws, want het populaire tv-programma krijgt een eigen show. Op zaterdag 11 mei 2024 vindt de allereerste editie van The Masked Singer Live plaats. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai worden in Ahoy Rotterdam vier bekende Nederlanders ontmaskerd.

Dit keer is het aan het publiek de taak om alle hints te ontcijferen en de identiteit van de deelnemers te raden. Welke BN´ers gaan er schuil achter de monster, astronaut, zebra en haai? Uiteraard zijn een aantal oude karakters uit de vorige seizoenen ook van de partij. Zij zorgen wederom voor een waanzinnig optreden. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €39,50.

Meer informatie over het tv-programma

In ‘The Masked Singer’ gaan gemaskerde BN’ers zingend én dansend de strijd met elkaar aan en zetten daarbij spetterende solo-optredens, duetten en groepacts neer. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en breekt het panel hun hoofd over wie er in welk pak zit. Het publiek in de zaal stemt iedere week op hun favoriete karakter van de avond. Degene met de minste stemmen moet zijn of haar ware identiteit onthullen en het programma verlaten.

TitelThe Masked Singer
Jaar2019
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorRuben Nicolai
JuryledenGerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Monica Geuze

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.