Wanneer komt ‘The Masked Singer’ seizoen 5 op tv?

Het vierde seizoen van The Masked Singer werd in het najaar van 2022 uitgezonden op RTL 4. BN’ers als Loiza Lamers, Toine van Peperstraten en Ronnie Flex kropen in het pak in de mooie pakken om ons om de tuin te leiden. Gezien het grote succes van het programma vragen veel mensen zich af of de serie nog een keer terugkeert op de buis. In dit artikel beantwoorden we daarom de vraag: wanneer komt seizoen 5 van The Masked Singer op tv?

Komt er een ‘The Masked Singer’ seizoen 5?

Met meer dan 2,2 miljoen kijkers aan de start van het vierde seizoen lijkt een vijfde seizoen onvermijdelijk, maar RTL heeft dit tot op heden nog niet officieel bevestigd. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer informatie binnenkrijgen.

Wanneer komt seizoen 5 van ‘The Masked Singer’ op tv?

Op dit moment is dus nog niet bekend of er een vijfde seizoen van het succesvolle programma gaat komen en kunnen we dus ook nog niet zeggen wanneer het eventueel te zien zal zijn. In lijn met andere seizoenen (seizoen 1 in september 2019, seizoen 2 in september 2020, seizoen 3 in oktober 2021 en seizoen 4 in november 2022) lijkt het najaar van 2023 een goede schatting te zijn, maar zeker weten doen we het nog niet.

Waar gaat ‘het ‘The Masked Singer’ over?

In ‘The Masked Singer’ gaan gemaskerde BN’ers zingend én dansend de strijd met elkaar aan en zetten daarbij spetterende solo-optredens, duetten en groepacts neer. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en breekt het panel hun hoofd over wie er in welk pak zit. Het publiek in de zaal stemt iedere week op hun favoriete karakter van de avond. Degene met de minste stemmen moet zijn of haar ware identiteit onthullen en het programma verlaten.

TitelThe Masked Singer
Jaar2022
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorRuben Nicolai
JuryledenGerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Loretta Schrijver

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.