‘The Marvels’ is nu zonder abonnement te zien bij Pathé Thuis

Marvel-fans konden afgelopen jaar genieten van The Marvels. Deze film draait uiteraard om Carol Danvers, ook bekend als Captain Marvel, die er samen met twee andere superhelden voor moet zorgen dat het universum gered wordt. De film is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘The Marvels’

Captain Marvel (Brie Larson) heeft wraak genomen op de Supreme Intelligence en heeft haar identiteit terug. Tijdens een nieuwe missie krijgt ze alleen met een nieuw probleem te maken: haar krachten raken verstrengeld met die van superfan Kamala Khan (Iman Vellani, Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau (Teyonah Parris, WandaVision).

Dit betekent dat ze, iedere keer dat ze hun krachten inzetten, van plaats wisselen. Met zijn drieën moeten ze uiteindelijk het universum redden. En dit levert een hele hoop ongemakkelijke situaties op. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer van The Marvels.

‘The Marvels’ staat nu op Pathé Thuis

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de film, dan kun je nu terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. De film was hier eerder al te koop, maar sinds dinsdag 13 februari kun je hem ook huren voor slechts €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Marvels en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Meer films die in februari naar Pathé Thuis komen

Februari is een goede maand voor de filmliefhebber. Pathé Thuis voegt namelijk een hoop echte topfilms toe aan het aanbod. Zo kun je op 14 februari The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes verwachten, is het op 22 februari tijd voor de doodenge horrorfilm Saw X en wordt op 29 februari de actiefilm Silent Night aan het aanbod toegevoegd.

Wil je weten welke bioscoopfilms er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.