Waar kun je de film ‘The Marvels’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Marvels (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg op Captain Marvel moet Carol Danvers de handen ineenslaan met haar nichtje Captain Monica Rambeau en Kamala Khan om het universum te redden. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Marvels’ (2023) online kijken?

The Marvels was in november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar The Marvels bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te streamen zonder aanvullende kosten voor alle abonnees. Ook Captain Marvel bekijk je nu hier op Disney+. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar The Marvels bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 januari 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Captain Marvel bekijk je nu hier op Pathé Thuis.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu The Marvels bij Bol.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtime
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🔴 Staat of komt ‘The Marvels’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor The Marvels uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

🟡 Staat of komt ‘The Marvels’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé dezelfde afspraken heeft met filmstudio’s als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Je kunt via de onderstaande link direct beginnen met kijken.

Ga nu naar The Marvels bij Pathé Thuis 🍿

🔵 Staat of komt ‘The Marvels’ op Disney+?

The Marvels werd gedistribueerd door Marvel Studios en daarom wisten we al zeker dat we hem op de streamingdienst Disney+ zouden kunnen gaan kijken. Op woensdag 7 februari 2024 was het eindelijk zover en verscheen de film online. Via de onderstaande link begin je direct met kijken.

Ga direct naar alle Marvel-films op de website van Disney+ 🤩

Verhaal en trailer van ‘The Marvels’ (2023)

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

Streaming informatie over de film

TitelThe Marvels
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurNia DaCosta
CastBrie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.