Waar kun je de film ‘The Marvels’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Marvels (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg op Captain Marvel moet Carol Danvers de handen ineenslaan met haar nichtje Captain Monica Rambeau en Kamala Khan om het universum te redden. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Marvels’ (2023) online kijken?

The Marvels is vanaf 8 november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga direct naar Disney+. Om The Marvels een Marvel-film is, kunnen we deze in de toekomst op de streamingdienst van The Walt Disney Company verwachten. Over het algemeen duurt het 49 dagen voordat bioscoopfilms hier te streamen zijn, dus je kan hem rond 27 december 2023 in het aanbod verwachten. De exacte releasedatum delen we tegen die tijd met je via je mail. Ook Captain Marvel bekijk je hier op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Marvels bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Captain Marvel bekijk je nu hier op Pathé Thuis.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘The Marvels’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor The Marvels uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

Staat of komt ‘The Marvels’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé hetzelfde bedrijf is als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis is een los bedrijf met een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Zoek direct naar The Marvels bij Pathé Thuis 🍿

Staat of komt ‘The Marvels’ op Disney+?

The Marvels werd gedistribueerd door Marvel Studios en daarom weten we zeker dat we hem in de toekomst op de streamingdienst Disney+ kunnen bekijken. We weten echter nog niet wanneer de film daar verschijnt. Zodra we nieuwe informatie hebben, hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Ga direct naar de website van Disney+ 🤩

Verhaal en trailer van ‘The Marvels’ (2023)

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

Marvel Studios' The Marvels | Official Trailer

Streaming informatie over de film

TitelThe Marvels
Jaar2023
SoortFilm
DuurNNB
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurNia DaCosta
CastBrie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘The Marvels’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film The Marvels. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘The Marvels’?

    De grootste rollen in The Marvels worden vertolkt door Brie Larson, Teyonah Parris en Iman Vellani.


Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.