3 redenen om nu ‘The Marvels’ te kijken op Disney+

Vanmorgen was het eindelijk zover: Disney+ voegde The Marvels toe aan het aanbod. De nieuwe film over Captain Marvel was een tijdje geleden nog te bewonderen op het witte doek en nu kun je hem dus ook vanaf de bank zien. En dit is waarom je hem eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Het universum moet gered worden in ‘The Marvels’

Captain Marvel is terug in The Marvels. Ze heeft wraak genomen op de Supreme Intelligence en heeft haar identiteit teruggekregen. Tijdens een nieuwe missie wordt ze alleen geconfronteerd met een heel ander probleem: haar krachten raken verstrengeld met die van superfan Kamala Khan (Iman Vellani, Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau (Teyonah Parris, WandaVision).

Dit betekent dat ze, iedere keer dat ze hun krachten inzetten, van plaats wisselen. Met zijn drieën moeten ze uiteindelijk het universum redden. En dit levert een hele hoop ongemakkelijke situaties op.

3 redenen om ‘The Marvels’ te kijken

1️⃣ The Marvels brengt drie unieke superheldinnen samen: Carol Danvers (Captain Marvel), Kamala Khan (Ms. Marvel) en Monica Rambeau, die samen het universum moeten redden van een dreigend kwaad.

2️⃣ Het is een mix van actie en komedie. De regisseur die hier verantwoordelijk voor is, maakte eerder bijvoorbeeld de geprezen horrorfilm Candyman.

3️⃣ De film heeft sterke verbindingen met andere Marvel-series en -films, waardoor het een must-see is voor fans die volledig op de hoogte willen blijven van het universum

‘The Marvels’ staat sinds vandaag op Disney+

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de film en hem nog niet gezien hebben (of voor een tweede keer willen kijken): sinds woensdag 7 februari kun je The Marvels zien op Disney+.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.