Het is eindelijk bekend: ‘The Marvels’ komt op déze datum naar Disney+

Het Marvel Cinematic Universe werd in 2023 uitgebreid met The Marvels. Na Captain Marvel uit 2019 verzeilde Brie Larson als Carol Danvers weer in een heel nieuw avontuur. De film komt uiteraard naar Disney+, net als alle Marvel-films, en eindelijk weten we ook wanneer. In dit artikel delen we de online releasedatum met je.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Online releasedatum van ‘The Marvels’ op Disney+ eindelijk bekend

Vroeger hield Disney+ standaard een periode van 49 dagen, dus precies zeven weken, aan tussen bioscoop- en streamingrelease. Tegenwoordig lijken ze deze window weer wat hoger te hebben gelegd. Als we 49 dagen op de online release van The Marvels hadden moeten wachten, hadden we hem namelijk al op 27 december 2023 op de streamingdienst mogen verwelkomen.

Net als Guardians of the Galaxy Vol. 3 houdt de streamingdienst nu echter een periode van 91 dagen aan. Al met al betekent dit dat de datum die je in je agenda kunt zetten woensdag 7 februari 2024 is. Nog een paar weekjes geduld hebben dus.

Dit kun je verwachten van ‘The Marvels’

Captain Marvel is terug in The Marvels. Haar krachten raken verstrengeld met die van superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau (die je kunt kennen van WandaVision). Dit betekent dat ze, iedere keer dat ze hun krachten inzetten, van plaats wisselen. Met zijn drieën moeten ze uiteindelijk het universum redden.

Uiteraard is Brie Larson terug in The Marvels. Ze wordt bijgestaan door Teyonah Parris als Monica Rambeau en Iman Vellani als Kamala Khan.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

TitelThe Marvels
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurNia DaCosta
CastBrie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.