Vierde seizoen van ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ verschijnt vrijdag op Amazon Prime Video

De eerste twee afleveringen van het langverwachte vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel zijn vanaf 18 februari op Amazon Prime Video te bekijken. Gedurende vier weken zullen er elke vrijdag twee nieuwe afleveringen van het Golden Globe en Emmy bekroonde serie verschijnen. Met een gebruikersscore van 8.7/10 op IMDb wordt deze Amazon Original serie zowel door critici als kijkers geprezen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Na ruim twee jaar wachten, eindelijk nieuwe afleveringen op Amazon Prime Video

Het is ondertussen alweer twee jaar geleden dat we de avonturen van Miriam ‘Midge’ Maisel – gespeeld door Rachel Brosnahan hebben mogen volgen. Wat haar de komende tijd te wachten te staat is nog altijd een verrassing, maar we kunnen wel vooruitkijken naar gastoptredens van Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters, en Jason Alexander – bekend van de serie Seinfeld (te zien op Netflix).

Voorlopig laatste seizoen?

Het vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel werd al aan het eind van 2019 aangekondigd, maar de productie van de serie begon door de gevolgen van de coronapandemie een stuk later dan eerst gepland. Of dit het laatste siezoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat worden is door Amazon Prime Video nog niet bekendgemaakt. Op de informatiepagina over The Marvelous Mrs Maisel seizoen 4 op Amazon Prime Video vind je alle informatie die op dit moment bekend is over de release van de nieuwe episodes.

The Marvelous Mrs. Maisel (serie, 2017) op Amazon Prime Video: verhaal, informatie en trailer

Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak – en de plaatsen die het haar brengt – creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen.

TitelThe Marvelous Mrs. Maisel
SoortSerie
Jaar2017-
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
IMDb8,7 uit 99.000 stemmen
MakerAmy Sherman-Palladino
CastRachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Tony Shalhoub, Kevin Pollak
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.