Komt er een seizoen 8 van de Marvel-serie ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ op Disney+?

Sinds 2013 hebben we kunnen genieten van 7 seizoenen bomvol actie en avontuur in Marvel’s hitserie Agents of S.H.I.E.L.D., maar nu is de vraag of er ook nog een vervolgseizoen aan zit te komen. Hieronder laten we je weten wat er bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 8 op Disney Plus.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Agents of S.H.I.E.L.D. over?

Deze serie begint waar Marvel’s Avengers ophield. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het dit keer gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van de vredeshandhavingorganisatie S.H.I.E.L.D. verzameld. Het team heeft een missie: alles wat nieuw, vreemd en onbekend is over heel de wereld onderzoeken en zo het gewone beschermen van het ongewone.

Jaar: 2013-2020
Soort: Serie
Duur: 7 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 7.5 uit 205.000 stemmen
Makers: Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen
Cast: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Komt er een Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 8 op Disney+ of is S7 het laatste van de serie?

Eerder leek er na 6 seizoenen een einde te komen aan de Marvel-serie, maar toen werd Agents of S.H.I.E.L.D. verrassend genoeg toch nog verlengd met een zevende deel. Dat zou echter wel het allerlaatste seizoen van Disney’s hitserie worden. Zo liet het officiële Twitter-account in deze tweet aan de fans weten. Helaas zal er dus geen seizoen 8 volgen.