Hoe is het nu met Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde?

In het zonnige Portugal viel hij als een blok voor haar, maar veel mensen zijn benieuwd hoe het een paar maanden na de opnames gaat met Martijn en Fenna uit B&B Vol Liefde. In dit artikel laten we weten wat er nu allemaal bekend is: hoe is het nu met ze en zijn ze nog samen?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Martijn & Fenna: hoe is het nu met deze deelnemers uit B&B Vol Liefde?

Let op voordat je verder leest, want in dit artikel vind je natuurlijk spoiler als je nog niet de laatste aflevering van B&B Vol Liefde seizoen 2 hebt gekeken. De liefde spatte er vanaf toen zij elkaar ontmoetten in Portugal en binnen no-time liepen ze rond als twee tortelduifjes. Maar de opnames zijn inmiddels een paar maanden achter de rug, dus hoe is het nu met Martijn en Fenna?

Afgelopen dinsdag schoven Martijn en Fenna allebei aan tafel bij Jinek. Daar bleek dat de twee nog steeds hartstikke verliefd zijn op elkaar. Blijkbaar woont Fenna tijdelijk in de B&B bij Martijn en zijn ouders, terwijl ze een woning in Lissabon heeft gevonden waar ze van plan is een leven op te bouwen. Het stijl lijkt dus ‘happily ever after’ te zijn!

Eerder kregen we al een eerste sneakpeek in de situatie, want de twee onderstaande berichten werden na de laatste aflevering online gezet door Martijn en Fenna. Teksten als “Je bent en blijft een bijzonder mens, en ik ben blij dat ik je heb leren kennen.” en “Ik hoopte dat je me niet zou vergeten, en ik je in de zomer weer zou zien.” bleven toen helaas nogal cryptisch. Maar inmiddels weten we dat dit alleen maar liefde uitstraalde.

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde zijn online terug te zien via NLZIET en Videoland

Heb je nog niet alle afleveringen van B&B Vol Liefde gezien? Dan kun je op twee streamingdiensten in Nederland online naar de serie B&B Vol Liefde kijken. Allereerst is NLZIET een samenwerkingsverband tussen de NPO, RTL en Talpa. Daardoor kun je er naar alle afleveringen kijken. Een lidmaatschap is nu 14 dagen gratis uit te proberen.

Daarnaast is de serie ook in het aanbod van Videoland terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt. Sinds maandag 11 juli kun je van maandag tot en met vrijdag een nieuwe aflevering streamen, maar bij Videoland keek je de episodes net als bij NLZIET ook alvast een week vooruit. In totaal zijn er dit seizoen 35 afleveringen, goed voor 31½ uur aan kijkplezier.

Meer informatie over de deelnemers van dit seizoen

Als je onze website goed in de gaten hebt gehouden, dan zag je al voor de zomer het artikel ‘Dit zijn de 8 deelnemers van ‘B&B Vol Liefde’ seizoen 2‘ voorbijkomen. Hierin stellen wij ze allemaal aan je voor. Dit jaar volgden we acht kandidaten, verspreid over Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk.

Mocht je daarnaast al naar nieuwe afleveringen uitkijken, dan hebben we goed nieuws voor je. De productie van een aankomend derde seizoen van B&B Vol Liefde is namelijk al bevestigd door RTL. Je kunt je nu zelfs aanmelden als eigenaar van een B&B die op zoek is naar zijn of haar grote liefde. Op een later moment zullen ook de inschrijvingen voor de niet-B&B eigenaren worden geopend.