Waar kun je de film ‘The Marsh King’s Daughter’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Marsh King’s Daughter (2023) online kijken kunnen. In deze dramathriller zien we hoe Helena’s vader uit de gevangenis ontsnapt en het op haar dochtertje gemunt heeft. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Marsh King’s Daughter’ (2023) online kijken?

The Marsh King’s Daughter draait sinds 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Marsh King’s Daughter bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Omdat de film gedistribueerd is door The Searchers, verwachten we hem in de toekomst wel op Amazons streamingdienst.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Marsh King’s Daughter niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe End We Start From is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is The Marsh King’s Daughter op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Marsh King’s Daughter’ (2023)

Helena groeit op met haar vader en moeder in de moerassen van Michigan, ver afgezonderd van de rest van de wereld. Haar excentrieke vader, die Helena’s moeder ontvoerde en bekend staat als ‘The Marsh King’, leert Helena jagen en overleven in de wildernis, totdat haar moeder een manier vindt om met haar te vluchten en haar vader wordt opgepakt. Twintig jaar later heeft Helena haar verleden achter zich gelaten en een gezin opgebouwd. Maar wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt, komt haar verleden aan het licht en heeft The Marsh King het op haar en haar dochtertje gemunt. Ze weet meteen dat er maar één persoon is die hem kan opsporen: Helena zelf.

Streaming informatie over de film

TitelThe Marsh King’s Daughter
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 49 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Thriller
RegisseurNeil Burger
CastDaisy Ridley, Ben Mendelsohn, Brooklynn Price, Garrett Hedlund

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.