Waar kun je de film ‘Marry Me’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Marry Me (2022) online kijken kunnen. Jennifer Lopez speelt in deze film popster Kat Valdez, die met haar vriend wil trouwens tijdens een concert in Madison Square Garden maar dan ontdekt dat hij vreemdgaat. Spontaan besluit ze dan maar met de sullige Gilbert (Owen Wilson) in het huwelijksbootje te stappen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Marry Me’ (2022) online kijken?

Marry Me is gemaakt door Universal Pictures, een filmstudio die in het bezit is van NBCUniversal en dus ook van Comcast Corporation. De kans is groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, die vanaf 2022 in Nederland te ontvangen zal zijn.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Marry Me bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film nu te huur en te koop.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Marry Me naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, maar dit is nog niet officieel bevestigd.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Marry Me niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Marry Me nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Marry Me’ (2022)

De romantische komedie Marry Me is een moderne love story over roem, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film. Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song “Marry Me” steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden.

Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achter komt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek. Als datgene waar je bekend mee bent je teleurstelt, dan is misschien het onbekende wel de oplossing, en dus maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuis voelen?

Streaming informatie over de film

TitelMarry Me
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
IMDb6,1 uit 26.000 stemmen
RegisseurKat Coiro
CastJennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Chloe Coleman, Sarah Silverman

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.