Achtste seizoen van ‘Married At First Sight’ gaat vandaag van start

Vandaag is het zover en stappen een paar waaghalzen in het huwelijksbootje met een wildvreemde. Het spraakmakende liefdesexperiment Married At First Sight is vanaf dinsdag 2 januari 2023 namelijk terug op RTL 4. In het achtste seizoen begeleidt Carlo Boszhard weer twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen die trouwen met iemand die ze nog nooit in het echt gezien hebben.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuwe wendingen in seizoen 8 van ‘Married At First Sight’

Twaalf mannen en vrouwen gaan op basis van wetenschappelijk onderzoek een wettelijk huwelijk aan met een volslagen onbekende. Vijf weken lang krijgen ze de tijd om elkaar te leren kennen en dan moeten ze de knoop doorhakken: blijven ze samen of tekenen ze razendsnel de scheidingspapieren? En blijkt het grondige onderzoek van een gedragsbioloog, een seksuoloog en een relatiecoach genoeg voor een huwelijk dat echt standhoudt of is hier toch meer voor nodig?

Dit seizoen van Married At First Sight worden we verrast met een aantal nieuwe elementen. Zo komen de koppels al eerder samen voor een groepsdiner, namelijk al na de huwelijksreizen. Experts kijken mee om te zien welke koppels zich gesterkt voelen door de samenkomst en welke jaloezie ervaren. Ook de eindgesprekken gaan er anders—en een stuk intiemer—uitzien.

‘Married At First Sight’ is vanaf 3 januari twee keer per week te zien

Vanaf dinsdag 3 januari is Married At First Sight terug op de buis. Het programma wordt op dinsdag- en woensdagavond om 20:30 uur uitgezonden op RTL4, twee keer per week dus! De eerste week worden we zelfs getrakteerd op nóg een aflevering en kun je op dinsdag, woensdag en donderdag klaar gaan zitten.

Uitzending gemist? De afleveringen van het achtste seizoen terugkijken kan bij de streamingdiensten Videoland en NLZIET.

Meer informatie over het programma

Realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. De deelnemers, die door een team van drie experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Durven ze het aan en geven ze elkaar het jawoord?

TitelMarried At First Sight
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieDocumentaire, Reality
PresentatorCarlo Boszhard

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.