Nieuw bij Pathé Thuis: romantische komedie ‘Marokkaanse Bruiloft’ (2022)

Heb jij de nieuwste romantische komedie van Johan Nijenhuis, Marokkaanse Bruiloft (2022), in de bioscoop gemist? Niet getreurd! Het is nu namelijk al mogelijk om de film vanuit huis te bekijken, want de romkom is op donderdag 18 augustus 2022 toegevoegd aan het aanbod van Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Nieuwe Johan Nijenhuis-romkom ‘Marokkaanse Bruiloft’

De hoofdrol is in deze nieuwe romantische komedie van Johan Nijenhuis weggelegd voor het nieuwe talent Soumaya Ahouaoui. Zij speelt de rol van de veelbelovende advocate Yasmine, die zich eindelijk openstelt voor de liefde en getrakteerd wordt op niet één maar twee leuke mannen. Wat volgt is een heerlijke feelgoodfilm over de juiste keuzes maken en dicht bij jezelf blijven.

Andere belangrijke rollen worden gespeeld door Walid Benmbarek (Mocro Maffia), Nora el Koussour (Layla M), Pip Pellens (Just Say Yes), Nabil Aouled Ayadi (De Co-assistent) en Liza Sips (Zwaar Verliefd!). De film werd dus geregisseerd door Johan Nijenhuis, die de afgelopen tijd niet stil gezeten heeft. In 2022 bracht hij namelijk niet alleen Marokkaanse Bruiloft naar de Nederlandse bioscopen, maar verscheen ook de romkom Zwanger & Co op het witte doek, met Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra en Bo Maerten.

‘Marokkaanse Bruiloft’ is vanaf 18 augustus te zien bij Pathé Thuis

Vanaf donderdag 18 augustus 2022 is het mogelijk om deze romantische komedie te kopen bij de videodienst voor €9,99. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een week te wachten en de film vanaf 25 augustus 2022 voor een lagere prijs te huren.

Als je ervoor kiest om Marokkaanse Bruiloft te huren, dan heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Vervolgens wordt de film na 48 uur uit je bibliotheek verwijderd. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je deze zo vaak kijken als je wilt.

Verhaal en informatie van de film

Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

TitelMarokkaanse Bruiloft
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Romantiek
IMDb6,3 uit 90 stemmen
RegisseurJohan Nijenhuis
CastSoumaya Ahouaoui, Walid Benmbarek, Nora el Koussour, Pip Pellens, Nabil Aouled Ayadi, Liza Sips, Numidia el Morabet, Tjebbo Gerritsma, Omar Addahaf, Fatima Khanfour, Mohammed Chaara, Esma Abouzahra, Ciraj Amalal

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.