Waar kun je de film ‘Marokkaanse Bruiloft’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Marokkaanse Bruiloft (2022) online kijken kunnen. In deze Nederlandse romkom vindt de veelbelovende advocate Yasmine plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, twijfelt ze over de juiste keuze. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Marokkaanse Bruiloft’ (2022) online kijken?

Het is sinds augustus 2022 mogelijk om online naar de Nederlandse hitfilm Marokkaanse Bruiloft te kijken. In de onderstaande tabel vind je welke videodiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Marokkaanse Bruiloft bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds donderdag 18 augustus 2022 online verkrijgbaar. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft een flinke selectie van Nederlandse titels, maar Marokkaanse Bruiloft nu niet in het aanbod opgenomen.
NetflixDe film Marokkaanse Bruiloft werd op donderdag 3 november 2022 toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Marokkaanse Bruiloft nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Staat of komt ‘Marokkaanse Bruiloft’ op Netflix?

De distributie van de Nederlandse film Marokkaanse Bruiloft wordt verzorgd door het Nederlandse bedrijf Dutch FilmWorks. Zij brachten recentelijk onder andere Luizenmoeder – De Film, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Ice Road en Mijn Beste Vriendin Anne Frank uit, films die allemaal uiteindelijk op Netflix zijn verschenen. Ze zijn echter ook de maatschappij die in de afgelopen maanden de release van onder andere Louis en andere films verzorgden. Deze titel is op het moment van schrijven niét op Netflix te zien.

Je kon dus nog niet met zekerheid zeggen of Marokkaanse Bruiloft (2022) naar Netflix zou komen, want Dutch FilmWorks heeft de rechten in handen. Zij konden deze uitzendrechten aan meerdere streamingdiensten verkopen. De tijd leerde dat Netflix een verkozen kandidaat hiervoor zou zijn, want in november verscheen deze titel online.

Staat of komt ‘Marokkaanse Bruiloft’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Dutch FilmWorks doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. De kans was dus al groot dat Marokkaanse Bruiloft enkele weken of maanden na de bioscooppremière op de TVOD-dienst te streamen zou zijn. Inmiddels is bekend dat de film online staat sinds donderdag 18 augustus 2022. Hieronder ga je direct naar de streamingdienst.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Verhaal en trailer van ‘Marokkaanse Bruiloft’ (2022)

Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt Yasmine zichzelf om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

Streaming informatie over de film

TitelMarokkaanse Bruiloft
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Romantiek
IMDb6,3 uit 90 stemmen
RegisseurJohan Nijenhuis
CastSoumaya Ahouaoui, Walid Benmbarek, Nora el Koussour, Pip Pellens, Nabil Aouled Ayadi, Liza Sips, Numidia el Morabet, Tjebbo Gerritsma, Omar Addahaf, Fatima Khanfour, Mohammed Chaara, Esma Abouzahra, Ciraj Amalal

Synopsis: Dutch FilmWorks